AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 27 maja 2005, 0:50

chlopaczek ma racje Carlo powinien zareagowac przy stanie 3-1 widac było ze Liverpool nabrał wiary szybko strzelona brama dodała im sił trzeba było wtedy wystawic chocby Dhorasso za crespo a nie JDT ktory zmarnował swietna sytuacje w dorgrywce.Bardzo lubie jego is zanuje jestem wdzieczny za LM scudetto puchar włoch ale jak to sie miało chocby z Deportivo , z PSV nie umie ich zmobilizowac albo to moze piłkarze nie maja checi nie mowie ze wszyscy ale Seedorf wygrał juz 3 razy LM i to jak był bardzo młody bodajze w wieku 19 lat on juz sie skonczył wypalił.
Napewno trzeba nan młodego napastnika ale kogo dokupia to nie mam pojecia
co do Vogela no dobrze zawsze to jakies wzmocnienie i rywalizajca tylko zeby z nim nie było tak jak z Brocchim , Dhorasoo wieczny rezerwowy mimo swietnej gry ostatnio Serghnio nie wystawił go w pierwszej 11 a dopiero w 85 choc nigdy nie wiadomo jakby zagrał ale ofensywa by zyskała
o meczu nic nie pisze bo nie chce mi siekazdy go widział i kazdy kibic Milanu ma swoje zdanie

pozostaje tylko

FORZA MILAN
moze za rok tylko niech Carlo sie zastanowi czasami mowi ze nie powtorzy sie taki mecz jak z Depor i PSV a tu sie powtorzył :(
kibice łaczmy sie w cierpieniu nasz MIlan przegrał wygrany mecz :evil:

Wróć do „Wracając Do Meritum”