Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post autor: wazi » 27 maja 2005, 9:11

Ja myśle, ze Barca musi sie troche wzmocnic w obronie. Puyol potrzebuje partnera, który poradzi sobie sam gdy Puyol bedzie kontuzjowany albo zawieszony. Wdaje mi sie ze odpowiednim pilkarzem jest Rio Ferdinand, bardzo go lubie i szanuje i cieszyl bym sie jakby trafil do Barcelony. Real wydaje 120 mln. euro moim zdaniem jest to mało prawdopodobne, jestem ciekaw jaka bedzie polityka transferowa na ten sezon czy kupic 2 napastnikow i na dodatek gwiazdy czy kupic wartosciowcyh mlodych pilkarzy na pozycje pomocników i obronców. Wydaje mi se ze Real powinien sprzedac Figo, to nie jest juz ten sam zawodnik co kiedys, juz nie jest tak przydatny jak kiedys po prostu wypala sie juz. Drugim zawodnikiem jest Guti jesli Real pokupuje zawodnikow do lini pomocy to Guti ma male szanse na gre w pierwszej jedensatce, Guti zasługuje na to by grac i pokazaca na co go stac. Real niepowinien kupowac juz napastnikow i wreszcie zaiwestowac w destrukcje. Bo bez dobrej obrony sie nic nie zdziala w lidze i w pucharach.

Wróć do „Hiszpania”