A nawet nie wiem. Przespalem ostatnie kilka kolejek, ale na poczatku sezonu gral przeciez regualrnie.Jaki jest powód tak małej liczby występów Jetro Willemsa? Jakaś kontuzja? Nie chcę mi się wierzyć, że 18 latek powołany na mistrzostwa Europy aż tak znacząco obniżył loty żeby nie łapać się do wyjściowego składu PSV, tym bardziej, że jest to obrońca a bądź co bądź ta formacja wydaję się najsłabszym ogniwem klubu z Eindhoven.
Dobry wybor, zwlaszcza, ze jestes kibicem MU, a taki Strootman przydalby sie Wam jak cholera.Alderweireld,Strootman i Classie.Mało oglądam holenderską ale ci mi wpadli w oko.Zastanawiałem się także nad Eriksenem i Maherem
Kogo ja wybralbym do Atleti ? Ciezka sprawa, ale po glebszym zastanowieniu zdecyowalbym sie na tych 3 grajkow:
Kevin Strootman - srodek pola Atleti niby gra lepiej ostatnimi czasy, ale strasznie brakuje mi pomocnika klasy Kevina. Jestem pewien, ze w ciagu 2-3 lat stalby sie liderem Atleti oraz jedna z najwiekszych gwiazd PD.
Dusan Tadic - wymiatal w Groningen, wymiata i w Twente. Wybralem go z prostego powodu - brakuje mi Jugola w Atletico
Adam Maher - po odejsciu Diego na pozycji ofensywnego spora luka, a Adam ma wszelkie papiery, zeby stac sie zawodnikiem najwyzszej klasy.
Bralem jeszcze pod uwage pilkarzy takich jak: Djuricic, Willems, Bony, Clasie, Chadli, Eriksen, Sana i kilku innych