Re: Domek nr 10 (temat luźny)

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 319

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: cruel » 25 paź 2012, 14:02

Wszystkie serwisy sharingu mam w pracy poblokowane, wiec nie sprawdze tego teraz. Jakby wiecej osob sie zaciekawilo to moznaby topic zalozyc na ten temat, jestem cholernie ciekaw opinii / dyskusji / efektow :)

EnJoy's - ale przeciez doskonale wiadomo, czemu odkladasz ;) Bardzo przyjemne uczucie po wyrwaniu dziewczyny, ktora Cie polubila, wzieciu numeru - i gdzies tam gleboko ukryta obawa 'a co sie stanie, jesli nie odbierze'. Ego ucieka od proby wystawienia go na probe, woli trwac w biezacym stanie, znam z autopsji ;) Niestety trzeba je wystawic na probe i podjac dzialanie. Nie wiem jak w kwestii innych wersjach jezykowych tej ksiazki, ja czytalem po angielsku, sprawdze w domu ta od Maestro. A w kwestii sportu jako pasji, wokol ktorej kreci sie zycie - to jest tylko plus, jesli facet ma w zyciu pasje. Pomysl, dla ilu ludzi cale zycie to praca + tv w domu + piwo ;) Warunek: jestes w stanie rozmawiac o czyms innym, nie tylko o tej pasji.

Edit: O, Cialdini jest swietny. Polecam tez "Alchemia Manipulacji" Bandlera - tylko to sa juz ksiazki niezwiazane bezposrednio z tematyka kobiet, ale wiedza rowniez przydatna.

Wróć do „Hyde Park”