Kto powinien, a kto nie?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8789
Kontakt:

Post autor: cloner » 27 maja 2005, 18:08

fieldy pisze:Co do obsady bramki to myślę, że Dudek jest nr.1 tak długo jak bedzie grał w klubie (Jak przyjdzie Reina to Benitez może na niego postawić)
Drugim bramkarzem powinien być Boruc, a 3 - Majdan
Jest to moim zdaniem trzech najlepszych bramkarzy w polsce (a nie jakiś tam Cabaj czy Szamotulski, czy jeszcze podobno Nalepa jest dobry - choć nikt go nigdy nie widział :lol: )

W obronie widziałbym Baszczeńskiego, Kłosa, Bąka, Kiełbowicz, (w rezerwie : Rząsa, Żewłakow)

W pomocy chciałbym Szymkowiaka (bezdyskusyjny lider) Krzynówka (wiadoma sprawa), Milę i Smolarka (w rezerwie : Sobolewski, Kałużny)

Atak repry powinien wyglądać tak : Żurawski, Frankowski (dlatego, że rozumieją się bez słów na boisku i udowadnili to w Wiśle strzelając ponad 45 bramek - chyba, ale mogłem sie pomylić :wink: )
w rezerwie widziałbym : Rasiaka (wysoki napastnik zawsze się przyda) Żewłakowa (o którym Janas troszkę zapomniał - a jest to przecież klasowy zawodnik),Włodarczyka no i może jeszcze Niedzielana (ale musi więcej grać) 8)

W kadrze B powinni grać Cabaj, Szukała, Sokołowski I (bardzo dobry do "ciemnej roboty"), teg młody z Pogoni (Kazimierczak ??)

P.S Janas powinien w jakims towarzyskim meczu sprawdzić Łukasza Sosina (jest 2 - krotnym królem strzelców ligi cypryjskiej)
można mówić, że cypryjska liga to nasza 2 lub 3 ale myślę, że jakby zagrał dwa towarzyskie mecze to nikomu nic by się złego nie stało
:wink:
Fieldy - zgadzam sie z Toba w 90% :) wreszcie jakas osoba, ktora podobnie widzi kadre Polski :)

na bramce Dudek, ale tylko dlatego ze gra w dobrym klubie, a co bedzie jesli Boruc przejdzie do lepszego klubu ??
obrona calkiem niezla, tylko bez Bąka, ja na srodku chce Lewandowskiego :)
pomoc - hmm, moze i Szymek sie rozkrecil ale czy lider ?? liderem powinien byc Krzynowek, no i jesli Szymkowiak jest taki dobry to niech to teraz udowodni w reprezentacji :)
jestes chyba pierwsza osoba (pozamna) ktora napisala ze chce Kałużnego !! w pomocy najchetniej sprawdzilbym Grzelaka :)
atak - hmm, no niech bedzie narazie atak Wisly - to fakt ze sie dobrze rozumieja, ale ja nadal czekam na powrot Mieciela :) ciesze sie ze wspomniales o Rasiaku :) oraz o Marcinie Zewlakowie :) oczywiscie w polskiej lidze poza Wislakami tez sa dobrzy napastnicy - np. Saganowski, Wlodarczyk czy Jelen

p.s. - tez mi sie wydaje ze powinno sie sprawdzac zawodnikow, ktorzy sa gwiazdami w troche mniej popularnych ligach, np. wczesniej wspomniany Mieciel, mozna takze sprawdzic Sosina czy np. Jopa i Kowalewskiego

pozdro

Wróć do „Wracając Do Meritum”