Wasi kandydaci na stanowisko selekcjonera

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 27 maja 2005, 18:14

Tak tylko moim zdaniem te dyskusyjne wybory nie błyszczą więcej niż raz. czy Kałużny i Lewandowski pokazali coś poza jednym meczem? Poza tym z tego co pamiętam, Serbia i Czarnogóra miały razem z Włochami zrewidować czy nasi podstarzali gracze nadają się jeszcze do gry. Były to tylko sparingi, które nic w sumie nie wyjaśniły (no może poza tym, że da się grać dobrze z ostrzem na gardle :wink:). Na szczęście nie mamy Franka Lamparda na ławce, więc nikt się nie marnował. Ale moim zdaniem w większości meczu, gdzie dwaj wyżej wymieni grali inni gracze, by sobie lepiej poradzili...

Co do Smolarka, to wybiegłem w przyszłość :). Brak zaufania pokazał wypuszczając Karwana w meczu z (zapomniałem :oops:), zamiast Smolarka. A Bartek nie był wtedy w obecnej formie.

Zwolnić Janasa dopiero po wejściu na mundial. Tam limit fuksa się wyczerpie i potrzebny będzie dobry trener. Kto? Przykład dała nam reprezenatacja siatkarek (gdzieś musi być dobry zagraniczny do wyjecia. Musi :!: Chociaż i tak wiem, że nie ma)

Wróć do „Polska”