Dobra to i ja sie włącze do dyskusji:
BRAMKA: DUDEK (BORUC, NALEPA)- Madan ma juz 32 lata i raczej w rep znowu nie zaistnieje a taki młody Nalepa co jest oceniany bardzo dobrze i jest wart podobnych pieniędzy co Boruc (Litwini chcą ponad 1mln euro) mógł by się w rep orgywać od czasu do czasu
OBRONA: BASZCZYŃSKI KŁOS BĄK KIEŁBOWICZ (ŻEWŁAKOW, HAJTO, GŁOWACKI, RZĄSA,DUDKA)- Kiełbik za fenomenalna forme w Legii, Baszczu zo ostatnie reprezentacyjne wystepy a reszta z Hajto i Rząsą za zgranie (prucz Głowackiego i Dudki oczywiście)
POMOC: SMOLAREK RADOMSKI SZYMKOWIAK KRZYNÓWEK (KOSOWSKI, KARWAN, SOBOLEWSKI, MILA, ZIEŃCZUK,)- nie daje do podstawowego sqadu mili bo w śroku oprócz rozgrywajacego jest potrzebny ktoś defensywny a tu nikogo dobrego nie mamy Lewandoski i Kałużny odpadaja bo nie umieją nic oprucz przepychania się więc zostają Radomski sobolewski co i nawet podac czasem dadzą rade (szkoda tylko że Zdebel w rep. grac nie chce bo by się na moje oko przydał
NAPAD: ŻÓRAWSKI FRANKOWSKI (SAGANOWSKI, JELEŃ, RASIAK)- w napadzie stawiem z zgranie w rezerwie Sagan bo jest dla mjie napastnikiem nr 3 w naszej piłce nożnej. Sosina nie dałem bo to dla mnie jednak z niski poziom a i Sagan mógł by zxagrac kiedyś pełne 90 minut w 2 spotkaniach co mu się jeszcze nie udało juz nie wspominając o Jeleniu Rasiaku czy w końcu żewłakowowi Żewłakow albo Brożkowi (oni bezwględnie mogli by kiegyś zostac powołanie
PS: Lewandowski Rasiak i Kałużny maja świetne warunki fizyczne ale nie mają techniki i nie są zawodnikami kreatywnym a tacy są w rep potrzebni. A co do lewandowskiwego na obronie to mimo tego że w Szachtarze gra na obronie to nie jestem do niego przekonany on jest zbyt mało zwrotny i się gorzej ustawia na boisku a gdy w obronie jest dziura to nic gorszego się zdażyć nie moze