Kto powinien, a kto nie?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8783
Kontakt:

Post autor: cloner » 27 maja 2005, 18:36

fieldy pisze:nie edytowałem, bo by strasznie długi post wyszedł :lol:
Słuchaj no cloner, ja nie chcę Dudka na bramce tylko dlatego, że gra w dobrym klubie tylko dlatego, że jest świetnym bramkarzem co udowodnił chociażby kilkanaście godzin temu w Stambule :wink: (wątpię, żeby Boruc tak umiał się zmobilizować i skoncentrować)
Lewandowskiego widziałem w kilku meczach na obronie w Schachtarze i muszę przyznać, że radził sobie nie najgorzej - jendak uważam, że jeśli zupełnie zdrowy będzie Jacek Bąk, to Lewandowski może usiąść co najwyżej na ławie :wink:
Szymkowiak udowodnił już, że w reprezentacji jest potrzebny prawie tak samo jak Krzynek, czy Dudek (bodajże w meczu z Łotwą (tym wygranym) prezentował się znakomicie) no i to co robi teraz robi w Trabzonie - RESPECT
Grzelaka jak narazie nie widzę w reprezentacji (najwyżej w Kadrze B - nic więcej - taki sam niespełniony talent jak Madej) :cry:
Mięciela nie skomentuje...

...albo to zrobię - niech strzela sobie w Grecji i na mecze kadry niech przyjeżdża wyłącznie jako kibic (jakoś go nie widzę w kadrze)
pozdro
:wink:
wiem ze nie chcesz Dudka bo gra w dobrym klubie, ja go chce w 1.skladzie tylko dlatego, to jest jedyne dla mnie logiczne wytlumaczenie dlaczego on gra a nie Boruc ;)

pozdro

Wróć do „Wracając Do Meritum”