Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: BartekTS » 31 paź 2012, 11:38

może kogoś zastanawiać wysoki kurs na Malagę w granicach nawet 1,50, otóż na boisku ich rywala jest straszne błoto i może być wesoło, wiadomo czysto piłkarsko to nawet handi z -2 powinien siąść ale mimo wszystko ja ich odpuszczę bo w takich warunkach zawsze nic nie wiadomo a na dodatek kilku kluczowych zostało w domu

ciekawie wygląda Real -2, Mou wziął silną kadrę bez tylko kilku czołowych, Atletico bez Falcao a co za tym idzie może się obyć bez festiwalu strzeleckiego.

W Niemczech kilka ciekawych kursów, wczoraj ekipy z 1B powygrywały i grały w silnych składach i wydaje mi się że jeżeli tak też będzie dzis to bez niespodzianek powinno być. H96 wygląda ciekawie, z tego co pamiętam mają szeroką kadrę więc mają kim grać a po weekendowym blamażu z Gladbach muszą się odbić. Do tego Stuttgart u siebie i Wolfsburg który po odejściu Magatha już wygrał jeden mecz w dużym rozmiarze.

Podsumowując ja na dziś jadę tak: Real(-2),VFB,VFL,H96,Atletico

Myślę jeszcze nad overem w meczu Romy ale strasznie dużo osób to gra i może być masowa wtopa coś mi się wydaje :mrgreen:

Wróć do „Bukmacherka”