Re: Chelsea FC

Awatar użytkownika
Kamil_77
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 9

Re: Chelsea FC

Post autor: Kamil_77 » 01 lis 2012, 10:55

Miałem nadzieję że Mata pobiega maksymalnie godzinę i zmieni się z Marinem, a tu chłop musiał biegać 120 minut :| Zobaczymy czy na Swansea wyjdzie w podstawowym, bo on może nie mieć zwyczajnie siły.
Luiz po stracie piłki przy golu na 1:2 drepcze sobie do bramki. Coraz bardziej mnie utwierdza w przekonaniu że tylko obok Terrego wygląda znośnie. Po powrocie Terrego liczę raczej na duet Terry-Cahill a brazylijczyk na ławkę.
Słabo jak dla mnie Azpilicueta, kilka dobrych zagrań, ale nic specjalnego i te beznadziejne wrzutki.
Moses dużo wiatru robił, ale nic z tego nie wynikało. Dostał taką piłkę od Sturridge i nie wykorzystał tego...
Hazard wszedł i zrobił różnicę, on ma 21 lat. Nie wiem czy on na pewno tak chciał strzelić tego karnego. To było wielkie ryzyko, no ale się udało. A ta akcja przy bramce Ramiresa :shock: Jednym dotknięciem piłki zmylił 3 obrońców United i automatycznie ustawił sobie piłkę do podania. Więcej też spodziewałem się po Piazonie. Ogólnie to ofensywa bardzo na plus, miło patrzeć jak zamykamy United na 20-25 metrze od ich bramki a nasi zawodnicy bez problemu wymieniają piłki między sobą. Natomiast trzeba popracować nad grą obronną, bo bez Terrego to wygląda po prostu kiepsko.

Wróć do „Anglia”