A kto powiedział, że jak przychodzi Henry, to odchodzi Giuly? Giuly przecież ma być rezerwowym w następnym sezonie.Baqu pisze:zauważcie, że Giuly gra jako bardziej prawy pomocnik, ktory czesto probuje dosrodkowywac i wymienia sie pozycjami z Belettim.
wątpie zeby Henry latal po prawej stronie boiska, wracal sie i pracowal w destrukcji. Poza tym wlasnie na zmianę dla Giuliego kupili Ezequerro wiec wymiana Giuly - Henry jest już nieaktualnamoże on wiec zastapić jedynie E2 ( ktory ma w brod zmiennikow ) lub Ronaldinho... sami wybierajcie wszechwiedzący znawcy
Ty chcesz ich wywalić ? to gratuluje głupawego posunięcia, bo ja bym ich nigdy nie wyrzucił.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Fuera Oleguer (który grał nie gorzej niż w Puyol w tym sezonie) i ma być rezerwowym w najbliższym sezonie.
Fuera Sylvinho (na pewno znajdziemy lepszego zmiennika z paszportem UE na pozycji lewego obrońcy).
Fuera Gabri, drewno, jego wina, że jest po kontuzji, z Villarreal grał fatalnie
tak chcialem bo koles chcial sprowadzić Beckhama i wprowadzić reklamy, na szczescie pierwsze mu sie nie udalo, oby i drugie również.Tymon Jagła (Deco_10) pisze: O ile się nie myle, to Ty chciałeś odejśćia Laporty.
Może jak byś tyle nie jarał to wszystko byłoby w porządku
wszystko jest w porządku, po czym domniemywasz ze nie jest ?
Henry nie poradzi sobie na prawej stronie - loooooooool. Rzeczywiście, zupełnie nie jest uniwersalnym piłkarzem
"Ty chcesz ich wywalić ? to gratuluje głupawego posunięcia, bo ja bym ich nigdy nie wyrzucił." - musisz być nieźle podjarany, żeby nie zauważyć mojej ironii w tej wypowiedzi.
Na koniec, niech Laporta nie wprowadza reklam, a Barça skończy jak Leeds czy Fiorentina i w 2006 roku nie gra w CL. Długi są nieważne, tylko kibic z Polski, który nie wpłacił nawet złotówki w przeciwieństwie do socios (którzy chcieli reklamy), aby nie było reklam. Zresztą na ten temat już wszystko napisałem.