Chodzi o to, że jezeli pozyskali Ezequerro ktory jest prawym pomocnikiem to chyba nie bedzie on gral na lewej obronie, a na pozycji obecnie zajmującej przez Giuliego, wiec Henry nie może grac zamiast Giuliego, gdyz sa już 2 zawodnicy na tą pozycję, o to mi chodziło, czy tak trudno to zrozumiec ?!Tymon Jagła (Deco_10) pisze: A kto powiedział, że jak przychodzi Henry, to odchodzi Giuly? Giuly przecież ma być rezerwowym w następnym sezonie.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze: "Ty chcesz ich wywalić ? to gratuluje głupawego posunięcia, bo ja bym ich nigdy nie wyrzucił." - musisz być nieźle podjarany, żeby nie zauważyć mojej ironii w tej wypowiedzi.
ale jakiej ironii czlowieku do czego ? wiesz kiedy sie stosuje ironię ? Ja wcale nie napisalem , ze chce ich wywalic czy sprzedać a Ty jebnąłes ironią kompletnie nie na temat , jakbys znowu nie zrozumiał co piszę. Wiec napisze Ci jeszcze raz bo czytanie ze zrozumieniem przychodzi Ci strasznie trudno. Nie mamy na tyle dobrych obroncow, zebysmy sobie poradzili z najlepszymi atakami druzyn europejskich, dlatego oprocz Puyola i Marqueza, ktorych uwazam za bardzo dobrych potrzebne sa wzmocnienia, nigdzie nie napisalem, ze nalezy jakiegoś obronce sprzedawać !
czlowieku ale porownanie tylko lol z Ciebie, do Leeds i Fiorentiny, a pomyslales czasem czy oni mieli cos ok 130000 socios ktorzy regularnie wplacaja kaske ? ze maja niebagatelne przychody od darczyncow i reklamodawcow, sprzedarzy spotkan itp, co Ty w ogole porownujesz, to tak jakbys porownal Wisle krakow do GKS Katowice, pisz sensowie.Tymon Jagła (Deco_10) pisze: Na koniec, niech Laporta nie wprowadza reklam, a Barça skończy jak Leeds czy Fiorentina i w 2006 roku nie gra w CL. Długi są nieważne, tylko kibic z Polski, który nie wpłacił nawet złotówki w przeciwieństwie do socios (którzy chcieli reklamy), aby nie było reklam. Zresztą na ten temat już wszystko napisałem.
jak nie wpłaciłes ani złotówki to żałój bo warto !