Jeśli chodzi o uwagi i to raczej na przyszłość to jak wspominałem wcześniej proponowałbym umieszczanie obok polskich tytułów w nawiasie tytuł oryginalny (albo na odwrót), jakoś bardziej profesjonalnie dla mnie by to wyglądało. Poza tym:
- zamiast losowych screenów chyba fajniej byłoby widzieć plakaty, chyba, że screeny nie byłyby losowe tylko przedstawiałyby jakieś pamiętne i charakterystyczne sceny z filmu
- czasem zdarza się wam pominąć screen, tak, że się nie wczytuje, mi przynajmniej ale zakładam, że wszystkim innym też, postarajcie się to wyłapać
- jako, że nigdy się wszystkim nie dogodzi i każdy będzie miał jakiś film, którego zabrakło, proponowałbym w każdej kategorii topic na propozycje użytkowników z głosowaniem z czego 1, góra 2 filmy dostałyby "dziką kartę" i dołączyły do wcześniej wytypoowanych. Wilk syty i owca cała, wam to nie rozwali ustalonego porządku a wszyscy będą czuli, że będą mieli wpływ na propozycje, które ich zdaniem pominięto. Ale to pomysł na następną edycją.
Nie traktujcie tego oczywiście jako czepialstwa się i krytyki tylko jako życzliwe uwagi ze strony obserwatora uczestniczącego w zabawie. W ogóle duży plus za cały plebiscyt i wysiłek włożony w jego organizację. Im dalej tym robi się lepiej