słuchaj to nie ja napisałem, że jestem "super miszczem"Tymon Jagła (Deco_10) pisze: Tak, Saviola wróci, a Luis Garcia gra nadal w Barçy. Twoja wiedza jest porażająca. A ja jestem 'koUkiem'.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze: a Luis Garcia w środę świętował zdobycie CL z Liverpoolem i od dawna nie gra już w barwach 'Blaugrany'.
umiesz czytać co Ci napisałem czy nadal nie ?Baqu pisze:przepraszam chodzilo mi oczywiscie o Sergio Garcie
dobranocTymon Jagła (Deco_10) pisze:Ide spać.
moim zdaniem po pozyskaniu Ezeguerro o czym juz pisalem, nie możeNiggaz pisze:i ma w meczu przynajmniej po 3-4 setki. Mógłby strzelać tyle bramek co Eto'o no ale nie gra wcale tak źle więc nie będe się czepiał już. Tylko co z tego, że wymienia się z Belettim? Henry nie może się wymieniać?Baqu pisze:zauważcie, że Giuly gra jako bardziej prawy pomocnik, ktory czesto probuje dosrodkowywac i wymienia sie pozycjami z Belettim.
a wracajac do "setek" ktorych nie strzela, przypomnij sobie ile E2 nie strzelil, nikt nie jest doskonały.
hmm zgadzam się , że może... ale to graczy, ktory raczej preferuje prawą stronę boiska i na niej grywa. Poza tym zmiennikow dla E2 mamy już wystarczająco dużo, a jak wiesz Dinho raczej sie nie zmieniaNiggaz pisze: Ezquerro może być zmiennikiem zarówno dla Eto'o jak i dla Ronniego i Giuly'ego więc to dopiero świetny zakup. Santiago jest jednak tylko jeden więc wszystkich pozycji nie wypełni w jednym meczu.