Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Morrow » 02 lis 2012, 21:09

Miałem zamiar dziś zacząć przygodę z NBA ale trochę mnie te dzisiejsze mecze zbiły z tropu. Derby LA niby w tej chwili zdecydowanie pod Clippers ale ten twór z Kobrą, Howardem i Nashem po prostu wreszcie musi zacząć grać, 3 porażka z rzędu przy takiej pace brzmi strasznie ale to bardzo możliwe. Mimo wszystko jeszcze pomyślę bo nie jestem w 100% przekonany.

Chciałem też rzucić się na OKC ale po kursie 1,22 chyba sobie daruję. Nadal powinni się liczyć na Zachodzie mimo straty Hardena, zaczęli od falstartu ale Trail Blazers z najprawdopodobniej nową gwiazdą ligi Lillardem po wygraniu z Lakersami znowu postanowią napsuć krwi faworytowi. Mimo to dzisiaj zdecydowanym faworytem Oklahoma i raczej spokojnie powinni to wygrać.

Gram za to Indianę. Bobcats to jeden z faworytów do tytułu najgorszej drużyny ligi, w zeszłym sezonie zarobili mi trochę kasy bo namiętnie grałem przeciwko nim i Toronto, zobaczymy jak będzie w tym. Pacers powinni być w czołówce Wschodu, powinni powieźć dziś ekipę z Charlotte.

Dołożę chyba do nich Boston. Niby stracili Allena ale koniec końców na tych wymianach mogą wyjść dobrze. Drużyna jeszcze się zgrywa, pościg za Miami się nie udał ale dziś powinni wygrać z Bucks. Zastanawiam się też nad Bulls, z Rosem czy bez jakoś sobie muszą radzić w tym sezonie, spadek jakości po stracie Derricka i kilku graczy z ławki będzie na pewno odczuwalny ale takich rywali jak Cavs powinni ogrywać i myślę nad triplem z Bostonem i Indianą.

Z szalonych typów, które chodzą mi po głowie myślę o Houston. Harden wejście do Rakiet miał imponujące, Lin też wyglądał dobrze. Logicznym jest, że ta drużyna w tym sezonie będzie się docierać i ciężko typować na co ich będzie stać na Zachodzie a dzisiejszy rywal Atlanta, mimo, że osłabiona stratą Johnsona do frajerów się nie zalicza szczególnie u siebie. Mimo wszystko jakaś część mnie chce to zagrać bo kurs 3,05 kusi.

Wróć do „Bukmacherka”