Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
the_yeast
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: the_yeast » 30 lip 2004, 20:13

Sallas? nie znam... Tam gra Salas. Napastników dobrych jest 2- Trezeguet i Miccoli, Di Vaio przecież w Valencii, a Alex klasycznym napadziorem nie jest. Kovalenko? Jak na Juve, to on jest kelnerem. Dla rotacji, lub w wypadku kontuzji jeszcze jeden musi być. Do tego kiepska obrona- z lewej Zambrotta- nominalny skrzydłowy, a nie obrońca, dalej starzejący się Montero i Thuram, któremu Capello obiecał grę inside, i z prawej dziursko. Jeśli sprawdzą się ploty, o co się modlę, i przyjdzie ktoś z trójki- Cambell, Cannavaro, Bonera, to problem z głowy. Bo Bonera na prawicę, a tamci do środka a na bok Thuram. Legrottraglie to co najwyżej dobry zmiennik, podobnie Zebina. Pomoc niby ok, jest kozak Nedved, jest dobry Camoranesi. Dobrze będzie, jeśłi potwierdzą Emersona, bo na pozycji defensywnego pomocnika źle było. Appiah dobry, ale nei klasa światowa. Blasi i Brighi to obiecujące chłopaki, ale na razie na ławę. Tacchinardi też. Jedynie bramka super obsadzona i ja zastrzeżeń nie mam- Gigi.
Ale przecież nei ma drużyn idealnych, choć ten sezon może należeć do Milanu. Serce wskazuje mi Juve, rozsądek- Milan i Romę. Zakończymy na 3 miejscu i ćwiartce Champions League.
Załączniki
logo.jpg
logo.jpg (7.68 KiB) Przejrzano 4720 razy

Wróć do „Wracając Do Meritum”