Pytania Techniczne

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 28 maja 2005, 11:08

piwus pisze:Mam pytanie i wydaje mi się, że taki problem już się przewijał. Problem pojawił się kiedy nie mogłem usunąć jednego pliku. Wyskoczyła wiadomość, że jest używany przez inne programy i nie da rady go wyrzucić.
Tutaj problem jest złożony. Może to być sytuacja, gdy np. słuchasz sobie jakiejś mp3-ki i wtedy chcesz ją usunąć. Wyskoczy Ci błąd, że plik jest aktualnie używany (przez WinAmp-a) i nie da rady go teraz wyrzucić. I tak samo jest z innymi programami. Gdy np. masz virtualny dysk i jakiś plik aktualnie jest obrazem płyty to nie możesz go teraz usunąć. Musisz najpierw zamknąć tę aplikacje, która używa ten plik i wtedy możesz usunąć.

I teraz o złożoności tego problemu. Zdarza się, że czasami wyskoczy Ci, że nie możesz usunąć jakiegoś pliku, ale masz pewność, że nic nie może z niego korzystać, albo po prostu nie wiesz, że tak jest. Wtedy raczej nic nie da się zrobić, chyba że dokładnie poszukasz w Windowsie ale do tego potrzebna jest większa o tym wiedza. Po prostu wyskakuje Ci jakiś błąd o zabezpieczeniach pliku u ni cholery tego nie ruszysz. Życzę Ci, aby to była ta pierwsza sytuacja :wink:

[EDIT]
Niggaz pisze:Mam prośbę.
Czy wie ktoś może skąd (w necie) mogę ściągnąć spolszczenie do programu Adobe Premiere 5.0
Mam nadzieje, że wogóle takowe istnieje
Nie mogłem znależć spolszczenia do wersji 5.0, ale znalazłem do 6.5, więc wypada Ci zainstalować nowszą wersję :wink: . Oto link:

http://www.members.lycos.co.uk/jurasjo/ ... %206.5.rar

Wróć do „Hyde Park”