Tutaj problem jest złożony. Może to być sytuacja, gdy np. słuchasz sobie jakiejś mp3-ki i wtedy chcesz ją usunąć. Wyskoczy Ci błąd, że plik jest aktualnie używany (przez WinAmp-a) i nie da rady go teraz wyrzucić. I tak samo jest z innymi programami. Gdy np. masz virtualny dysk i jakiś plik aktualnie jest obrazem płyty to nie możesz go teraz usunąć. Musisz najpierw zamknąć tę aplikacje, która używa ten plik i wtedy możesz usunąć.piwus pisze:Mam pytanie i wydaje mi się, że taki problem już się przewijał. Problem pojawił się kiedy nie mogłem usunąć jednego pliku. Wyskoczyła wiadomość, że jest używany przez inne programy i nie da rady go wyrzucić.
I teraz o złożoności tego problemu. Zdarza się, że czasami wyskoczy Ci, że nie możesz usunąć jakiegoś pliku, ale masz pewność, że nic nie może z niego korzystać, albo po prostu nie wiesz, że tak jest. Wtedy raczej nic nie da się zrobić, chyba że dokładnie poszukasz w Windowsie ale do tego potrzebna jest większa o tym wiedza. Po prostu wyskakuje Ci jakiś błąd o zabezpieczeniach pliku u ni cholery tego nie ruszysz. Życzę Ci, aby to była ta pierwsza sytuacja
[EDIT]
Nie mogłem znależć spolszczenia do wersji 5.0, ale znalazłem do 6.5, więc wypada Ci zainstalować nowszą wersjęNiggaz pisze:Mam prośbę.
Czy wie ktoś może skąd (w necie) mogę ściągnąć spolszczenie do programu Adobe Premiere 5.0
Mam nadzieje, że wogóle takowe istnieje
http://www.members.lycos.co.uk/jurasjo/ ... %206.5.rar