Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 28 maja 2005, 13:06

Baqu pisze:8 obronców to rozbudowana kadra... Niggaz, co Ty chcesz z pięcioma zawojować swiat ?! Chodzi mi o to zeby sprowadzić 2 bardzo dobrych, z którymi Barca wzmocnilaby defensywę, gdyz po meczu z Chelsea widać bylo, iż to ona najbardziej kuleje.
Uważam właśnie, że 8 obrońców to jest rozbudowana kadra. Jeśli dokupimy jeszcze dwóch to będziemy mieli 10 z czego 2-3 będzie wiecznie poza kadrą. Oczywiście trzeba być przygotowanym na różnego rodzaju absnecje co pokazał ten sezon ale sam Rijkaard powiedział, że wystarczy mu mniejsza kadra (to jego błąd chyba) tak więc nie spodziewałbym się wielu wzmocnień w obronie. Może jeden defensor przyjdzie ale nie więcej. Znowu wracamy do meczu z Chelsea tylko nie wiem po co. Jedno spotkanie i już defensywa do dupy? Najmniej straconych bramek w lidze ale wiem - defensywa do dupy. Defensywa jest dobra kiedy dobrze gra linia pomocy. To od niej bardzo wiele zależy. W meczu z Chelsea to właśnie błędy w środku pola miały duży wpływ na stracone bramki.
Ja uważam, że do zdobycia LM i znowu mistrzostwa nadaje się tylko 2 z pierwszego squadu[/qoute]
Twierdzisz, że tylko Puyol i Marquez się nadają. Belletti już słaby? Podaj lepszego. Oleguer nie gra wcale dużo gorzej od Puyola choć czasem jeszcze popełnia błędy.
nic nie pisalem o sprzedawaniu innych, wiec skad ta ironia ? nadal mi nie wytlumaczyłes... czekam rano.
To nie ja użyłem ironii więc chyba nie do mnie powinno być adresowane to pytanie ale mi się wydaje, że skoro za dobrych obrońców uważasz tylko Marqueza i Puyola a reszta się nie nadaje do pierwszego składu no to fuera. Ale pytaj Tymona jeśli koniecznie chcesz wiedzieć bo ja mogę tylko przypuszczać.

Wróć do „Hiszpania”