Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 28 maja 2005, 14:12

mniej baqu panie Baqu - niezly tekst.
a poza tym w wiekszosci kwestii to baqu ma racje.
gramy jednym napastnikiem, eto'o, giuly i ronni na poczatku grali na skrzydlach. pozniej ronni byl ustawiany na srodku, a giuly jako 2gi napastnik. i niech mi nikt nie loluje (do tymona), bo widzialem prawie wszystkie mecze sezonu (poza 3-5). system gry zalezy od skaldu, wiec nie wiem dlaczego sie tak przywioazaliscie do tego 433??? to jest bez sensu, jak przyjdzie henry czy torres, to wcale nie bedfziwe musial grac na skrzydle, tylko razem z e2 w ataku!!! giuly strzela bramki, ale dla mnie i tak jest po bandzie i jest za slaby by grac w kolejnym dream teamie (oby). co do obroncow, to przyda sie ze 2 sensownych. fajnie ze bedzie vB i marquez sie cofnie do obrony. fajnie , ze sa belletti i gio. fajnie ze nazmiany sa sylvinho i gabri. ale nie fajnie, ze na zmiany sa tez edmilson i oleguer. i nikt mi nie powie ze oleguer gral dobrze w tym sezonie (widzialem... patrz wyzej). a edmilson jest po ROCZNEJ kontuzji. trzeba wzmocnien i to silnych. barca jest najlepszym klubem na swiecie i musi miec najlepszych pilkarzy!
co do reklam. ja uwazam, ze reklamy to nie jest bardzo istotna kwestia. o klubie nie swiadczy brak reklam! zastanowcie sie nad tym!
co do ironii tymona, to jest ona po ch... on ciagle wali takie bezsensy. lepiej chyba rozmawiac, niz starac sie byc ironicznym. w tym wypadku, jak i we wielu ionnych, bez ladu i skladu. to zakrawa o cynizm i to w dodatku tez nie podlaczony do niczego. zanim zaczniecie mowic o ironii nauczcie sie jej uzywac!

Wróć do „Hiszpania”