Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Nurni Flowenol » 28 maja 2005, 15:56

Baqu pisze:
Niggaz pisze:
Baqu pisze:Ja uważam, że do zdobycia LM i znowu mistrzostwa nadaje się tylko 2 z pierwszego squadu
Twierdzisz, że tylko Puyol i Marquez się nadają. Belletti już słaby? Podaj lepszego. Oleguer nie gra wcale dużo gorzej od Puyola choć czasem jeszcze popełnia błędy.
Jeżeli ogladasz wszystkie spotkania Barcelony to zauwazysz, że Oleguer raz gra dobrze a raz beznadziejnie, chociazby ostatni mecz z Villareal gdzie byl prekursoerm karnego, oraz po jego kiksie stracilismy bramkę, IMHO nie ma go nawet co porownywac do Puyola, który tak głupich błedów najnormalniej w świecie nie popełnia.
Moim zdaniem w Barcie na prawej obronie powinien grać Puyol, to jezeli dobrze pamietasz jego ulubiona pozycja i na niej gra najlepiej. Środek to Marquez + nowy zawodnik ( np Millito ) a lewa strona np Riise i mamy obronę najlepszą w Europie. hm ?
Niggaz pisze:
Baqu pisze: nic nie pisalem o sprzedawaniu innych, wiec skad ta ironia ? nadal mi nie wytlumaczyłes... czekam rano.
To nie ja użyłem ironii więc chyba nie do mnie powinno być adresowane to pytanie ale mi się wydaje, że skoro za dobrych obrońców uważasz tylko Marqueza i Puyola a reszta się nie nadaje do pierwszego składu no to fuera. Ale pytaj Tymona jeśli koniecznie chcesz wiedzieć bo ja mogę tylko przypuszczać.
Wiec jak czegoś nie jesteś pewien to nie pisz mi :
Niggaz pisze: To jest ta ironia Tymona i nie kompromituj się już pisząć o czytaniu ze zrozumieniem bo chyba tylko Ty tutaj nia zrozumiałeś o co chodzi.
bo jak Ty dokładnie nie wiesz o co chodzi, to nie wmawiaj mi, że się kompromituje, gdyż ja dzieki edukacji, która odbyłem na szczęscie wiem co so jest ironia i kiedy ją sie stosuje, a to, iz ktoś nie umie czytać moich wypowiedzi, i sam sobie dopowiada pewne sprawy to już nie moja wina.

Wiec napiszę jeszcze raz : Uwazam, że Marquez i Puyol to pierwszy squad, a brakuje nam jeszcze 2 bardzo dobrych obronców. |Tych co mamy wcale nie uwazam, ze powinno sie wywalic, powinni pozostac i dawac dobre zmiany a przy kontuzjach grac w I squadzie.

pozdr,
"Jeżeli ogladasz wszystkie spotkania Barcelony to zauwazysz, że Oleguer raz gra dobrze a raz beznadziejnie, chociazby ostatni mecz z Villareal" - rzeczywiście Baqu, mecz z Villarreal był niesamowicie ważny. Wskaż mi lepszego rezerwowego, którego zamiast Oleguera (wychowanek do tego) możnaby było ściągnąć do FCB.

Wróć do „Hiszpania”