"Jeżeli ogladasz wszystkie spotkania Barcelony to zauwazysz, że Oleguer raz gra dobrze a raz beznadziejnie, chociazby ostatni mecz z Villareal" - rzeczywiście Baqu, mecz z Villarreal był niesamowicie ważny. Wskaż mi lepszego rezerwowego, którego zamiast Oleguera (wychowanek do tego) możnaby było ściągnąć do FCB.Baqu pisze:Jeżeli ogladasz wszystkie spotkania Barcelony to zauwazysz, że Oleguer raz gra dobrze a raz beznadziejnie, chociazby ostatni mecz z Villareal gdzie byl prekursoerm karnego, oraz po jego kiksie stracilismy bramkę, IMHO nie ma go nawet co porownywac do Puyola, który tak głupich błedów najnormalniej w świecie nie popełnia.Niggaz pisze:Twierdzisz, że tylko Puyol i Marquez się nadają. Belletti już słaby? Podaj lepszego. Oleguer nie gra wcale dużo gorzej od Puyola choć czasem jeszcze popełnia błędy.Baqu pisze:Ja uważam, że do zdobycia LM i znowu mistrzostwa nadaje się tylko 2 z pierwszego squadu
Moim zdaniem w Barcie na prawej obronie powinien grać Puyol, to jezeli dobrze pamietasz jego ulubiona pozycja i na niej gra najlepiej. Środek to Marquez + nowy zawodnik ( np Millito ) a lewa strona np Riise i mamy obronę najlepszą w Europie. hm ?
Wiec jak czegoś nie jesteś pewien to nie pisz mi :Niggaz pisze:To nie ja użyłem ironii więc chyba nie do mnie powinno być adresowane to pytanie ale mi się wydaje, że skoro za dobrych obrońców uważasz tylko Marqueza i Puyola a reszta się nie nadaje do pierwszego składu no to fuera. Ale pytaj Tymona jeśli koniecznie chcesz wiedzieć bo ja mogę tylko przypuszczać.Baqu pisze: nic nie pisalem o sprzedawaniu innych, wiec skad ta ironia ? nadal mi nie wytlumaczyłes... czekam rano.bo jak Ty dokładnie nie wiesz o co chodzi, to nie wmawiaj mi, że się kompromituje, gdyż ja dzieki edukacji, która odbyłem na szczęscie wiem co so jest ironia i kiedy ją sie stosuje, a to, iz ktoś nie umie czytać moich wypowiedzi, i sam sobie dopowiada pewne sprawy to już nie moja wina.Niggaz pisze: To jest ta ironia Tymona i nie kompromituj się już pisząć o czytaniu ze zrozumieniem bo chyba tylko Ty tutaj nia zrozumiałeś o co chodzi.
Wiec napiszę jeszcze raz : Uwazam, że Marquez i Puyol to pierwszy squad, a brakuje nam jeszcze 2 bardzo dobrych obronców. |Tych co mamy wcale nie uwazam, ze powinno sie wywalic, powinni pozostac i dawac dobre zmiany a przy kontuzjach grac w I squadzie.
pozdr,