Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post autor: Baqu » 28 maja 2005, 17:19

Tymon Jagła (Deco_10) pisze: "Jeżeli ogladasz wszystkie spotkania Barcelony to zauwazysz, że Oleguer raz gra dobrze a raz beznadziejnie, chociazby ostatni mecz z Villareal" - rzeczywiście Baqu, mecz z Villarreal był niesamowicie ważny. Wskaż mi lepszego rezerwowego, którego zamiast Oleguera (wychowanek do tego) możnaby było ściągnąć do FCB.
a może nie był ważny ?! każdy mecz dla profesionalnie grającego piłkarza jest ważny ( czyżbyś twierdził inaczej ? ), poza tym Oleguer własnie jest znany ze swojej niemoznosci szybkiego biegania i kiksów. Tymon a po cholere nam ściagać następnego rezerwowego ?! Ja pisałem o ściągnieciu kogoś do pierwszej 11 na obronę, a Oleguer na ławkę, a Ty mi każesz wskazać pilkarza ktorego mielibysmy sciagnac jako rezerwowego.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze: a najlepszy jest Rossel, który jak na razie załatwił tylko transfer Ronaldinho (swoją drogą zawdi chciałeś go jeszcze do nie dawna sprzedać do Chelsea za grube pieniądze).
no tak to przecież tylko Ronaldinho ;) :lol:
nie wiem czy wiesz ale Rosell był odpowiedzialny za sprowadzenie również Giuliego, Deco, E2 i Belettiego, czyli to on stworzył obecny szkielet druzyny.
poza tym to pozyskanie "tylko" Dinho wyprowadzilo Barcę z dołka i to on byl motorem napędowym następnych transferów, gdyż prawie każdy chciał z nim kopać piłkę.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze: Niech każdy lepiej zostanie przy swoim, bo nie mam ochoty na kolejną wymianę argumentów, w której zawdi napisze, że Mancini jest godny bycia trenerem Barçy, a Kluivert mógłby wrócić, bo jest lepszy od E2.
co do Zawdiego i jego podniecenia na temat Pata cóż... każdy ma swoje fobie ;) tą wade w zapatrzenie na naszego bylego gracza mozemy mu wybaczyć. Zawdi nie poniżaj mi Giuliego piszac ze Pat w obecnej formie jest od niego lepszy bo polemizowalbym czy on formą przewyższa chociażby Messiego.

Tymon każdy ma swoje zdanie, jednak rzeczowe argumenty mogą je zmienic, akurat tych mi nie przedstawiles wiec nadal nie wiem czemu mialbym przyjac Twoja wersję - chociazby tą ze Barca gra 3 napastnikami, jedyny Twoj arg. w tym wypadku byl taki, ze na BO tak myśla... proszę Cie to zadny argument. Ja rozmawiałem z kilkoma osobami i wieszkość jednak byla za tym co napisalem, że Barca gra jednym konkretnym napastnikiem i dwoma wysunietymi skrzydlowymi. Poza tym wystarczy popatrzec na spotkania grane przez Barce, jak rozstawieni sa gracze gdy się bronimy, dokladnie widać jak zostaje w ataku tylko jeden ( napastnik ) E2 a reszta pracuje w destrukcji i się broni przed atakami przeciwnika.

Wróć do „Hiszpania”