Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 28 maja 2005, 17:28

radekutd pisze:
fieldy pisze:jeszcze niedawno chciałeś w ManU Hildebranda, a Gomeza wysyłałeś do Arsenalu, a teraz co :?:
odmieniło ci się :? od razu chcesz Gomeza w swoim ukochanym klubie :?: chyba nie dlatego, że niektórzy forumwicze tak go wychwalają :?:

Czy Ty jesteś tak bardzo zakopleksiony??? Sam masz do innych pretensje, że na temacie "pojedynki klubów" piszą "mu" i się cieszą, że mają posta. Więc nie pisz tutaj jak nie na temat!!!!!!!!!!!!! :evil: To były przykłady jakie śa możliwe do transferu. I ja ich nie wymyśliłem tylko Sir Alex Ferguson. Gdybym to był ja to taka by była lista: Cassillas, Gerrard, Torres. Aczkolwiek ta też jest możliwa!!!!

POZDRO!!!!!
Co Ty się tak uczepiłeś tematu "Pojedynki klubów"?? czy Ci trzeba tłumaczyć 50 razy, że tam posty nie są naliczane? czy nadal tego nie rozumiesz? możesz tam napisać 300 postów, a Twój licznik nie powiękdzy się nawet o pół posta!

Co do tematu to na stronie głównej jest artykuł, że Manchester chce kupić Givena z Newcastle za 6 mln funtów :lol: chyba upadli na głowe :? znając życie jest to nieprawda, a o kupnie Buffona anglicy mogą tylko pomarzyć :D

Wróć do „Anglia”