Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post autor: Baqu » 28 maja 2005, 18:02

Tymon Jagła (Deco_10) pisze: "Ja pisałem o ściągnieciu kogoś do pierwszej 11 na obronę" - ciekawe za kogo? Jeśli kupować jakiegoś obrońcę, to jedynie Milito lub Gonzalo Rodrigueza, którzy by mogli zastąpić Gio na lewej obronie i pogodziliby się z rolą rezerwowych.
Tymon dokładnie tak napisałem - Millito widzę jednak, że Ty chyba wybiórczo czytasz moje posty do Ciebie.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze: ale kupmy Ferdinanda i Gallasa :]
widzisz Tymon i jak tu z Tobą rozmawiać, jeżeli piszesz coś takiego jak pozyskanie Ferdinanda... to miał być jakiś żart ?!
ha ha ha...
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Co Rosella, wiadomo, że cały zarząd bierze udział w kupowaniu wszystkich piłkarzy, jednak 'na +' Rosellowi można dać głównie sprowadzenie Ronaldinho. Reszta jest głównie zasługą Laporty (Fuera), z czym i tak niektórzy (czyt. zawdi, Baqu) się nigdy nie pogodzicie.
tu mnie rozsmieszyłes, od sprowadzenia piłkarzy jest własnie Rosell, ktory jest odpowiedzialny za transfery, do tego został zatrudniony. cały zarząd bierze udzial w kupowaniu pilkarzy ? kto ? prosze o nazwiska, bo znowu rzucasz ogólnikami.

Tymon Jagła (Deco_10) pisze: Jeśli Rosell nie potrafi pójść na kompromis i nie potrafi się dostosować, to temu Panu już dziękujemy.
jaki kompromis ? do czego się dostosować ? znowu ogólniki...
------------------------------------------------------------------------------------
Niggaz...ok rozumiem Twój poglad na ustawienie, koniec tematu.
Niggaz pisze: Warto jeszcze dodać jednak, że Mister nie przydziela sztywnych pozycji żadnego z trójki Eto'o, Ronaldinho, Giuly i w zasadzie to grają oni w taki sposób jaki im odpowiada. Eto bardziej na szpicy. Ronaldinho lubi sobie pobiegać wszędzie i schodzić do środka a Giuly prawa strona i też zejścia do środka.
z jednym z czym się w tej wypowiedzi nie zgadzam to to, iż grają w taki sposob jaki im odpowiada... moim zdaniem nie graja tak. Popatrz jak sam napisales "Eto bardziej na szpicy. Ronaldinho lubi sobie pobiegać wszędzie i schodzić do środka a Giuly prawa strona i też zejścia do środka." dokładnie tak graja a to jest już ustawiony schemat, który jest sztywny i ściśle okreslony. Wiec wyglada mi na to tak ze w pierwszym zdaniu coś piszesz, a w drugim sobie zaprzeczasz, gdyz jednak dajesz dowody na to gdzie są schematycznie ustawieni dani zawodnicy.
Niggaz pisze:Co do obrony to nie tylko Wy (Baqu i zawdi) wiecie o tym, że Puyol genialnie pogrywał na prawej obronie i wie o tym pewnie Ryjek ale żeby można było przesunąć go na prawą to potrzeba naprawdę świetnego środkowego obrońcę a nie wiem czy takiego Barca ma zamiar sprowadzić. Musi to być taki zawodnik po którym nie odczujemy braku Puyola w środku a to będzie trudne.
Millito ? Coloccini ? kazdy z nich to ok 10 $
po sprzedarzy Savioli oraz Riquelme chyba chociaż na jednego wystarczy...

Wróć do „Hiszpania”