Tymon dokładnie tak napisałem - Millito widzę jednak, że Ty chyba wybiórczo czytasz moje posty do Ciebie.Tymon Jagła (Deco_10) pisze: "Ja pisałem o ściągnieciu kogoś do pierwszej 11 na obronę" - ciekawe za kogo? Jeśli kupować jakiegoś obrońcę, to jedynie Milito lub Gonzalo Rodrigueza, którzy by mogli zastąpić Gio na lewej obronie i pogodziliby się z rolą rezerwowych.
widzisz Tymon i jak tu z Tobą rozmawiać, jeżeli piszesz coś takiego jak pozyskanie Ferdinanda... to miał być jakiś żart ?!Tymon Jagła (Deco_10) pisze: ale kupmy Ferdinanda i Gallasa![]()
ha ha ha...
tu mnie rozsmieszyłes, od sprowadzenia piłkarzy jest własnie Rosell, ktory jest odpowiedzialny za transfery, do tego został zatrudniony. cały zarząd bierze udzial w kupowaniu pilkarzy ? kto ? prosze o nazwiska, bo znowu rzucasz ogólnikami.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Co Rosella, wiadomo, że cały zarząd bierze udział w kupowaniu wszystkich piłkarzy, jednak 'na +' Rosellowi można dać głównie sprowadzenie Ronaldinho. Reszta jest głównie zasługą Laporty (Fuera), z czym i tak niektórzy (czyt. zawdi, Baqu) się nigdy nie pogodzicie.
jaki kompromis ? do czego się dostosować ? znowu ogólniki...Tymon Jagła (Deco_10) pisze: Jeśli Rosell nie potrafi pójść na kompromis i nie potrafi się dostosować, to temu Panu już dziękujemy.
------------------------------------------------------------------------------------
Niggaz...ok rozumiem Twój poglad na ustawienie, koniec tematu.
z jednym z czym się w tej wypowiedzi nie zgadzam to to, iż grają w taki sposob jaki im odpowiada... moim zdaniem nie graja tak. Popatrz jak sam napisales "Eto bardziej na szpicy. Ronaldinho lubi sobie pobiegać wszędzie i schodzić do środka a Giuly prawa strona i też zejścia do środka." dokładnie tak graja a to jest już ustawiony schemat, który jest sztywny i ściśle okreslony. Wiec wyglada mi na to tak ze w pierwszym zdaniu coś piszesz, a w drugim sobie zaprzeczasz, gdyz jednak dajesz dowody na to gdzie są schematycznie ustawieni dani zawodnicy.Niggaz pisze: Warto jeszcze dodać jednak, że Mister nie przydziela sztywnych pozycji żadnego z trójki Eto'o, Ronaldinho, Giuly i w zasadzie to grają oni w taki sposób jaki im odpowiada. Eto bardziej na szpicy. Ronaldinho lubi sobie pobiegać wszędzie i schodzić do środka a Giuly prawa strona i też zejścia do środka.
Millito ? Coloccini ? kazdy z nich to ok 10 $Niggaz pisze:Co do obrony to nie tylko Wy (Baqu i zawdi) wiecie o tym, że Puyol genialnie pogrywał na prawej obronie i wie o tym pewnie Ryjek ale żeby można było przesunąć go na prawą to potrzeba naprawdę świetnego środkowego obrońcę a nie wiem czy takiego Barca ma zamiar sprowadzić. Musi to być taki zawodnik po którym nie odczujemy braku Puyola w środku a to będzie trudne.
po sprzedarzy Savioli oraz Riquelme chyba chociaż na jednego wystarczy...