Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 28 maja 2005, 18:54

fieldy pisze:
radekutd pisze:Niektórzy mają kulturę. Tak marzę, żeby Timo przeszedł do Manu, a Gomez do Arsenalu. I co dobrze Ci teraz!!!????? Przoszę moderatora o reakcje, bo nie ręcze co napisze na forum jak tak dalej pójdzie......

POZDRO!!!!! FOR ALL!!!! WITHOUT FIELDY!!! :evil:
Zgadza się to co mówisz - niektórzy rzeczywiście mają kulturę :wink:
A ty naucz się wreszcie że bramkarz PSV nazywa się GOMES a nie GOMEZ (specjalnie wcześniej pisałem przez "z" na końcu bo wiedziałem, że ulegasz innym tak jak z tymi bramkarzami (czytajcie wyrzej :wink: ))
I rzeczywiście teraz jest mi dobrze - uśmiałem się jak jeszcze nigdy :lol:
I nie musisz prosić modów o reakcję, napisz co chciałeś mi powiedzieć na forum to od razu zareagują :wink:
A i dzięki wielkie, że mnie nie pozdrowiłeś tym razem - jestem ci dozgonnie wdzięczny :wink:
Na pewno pisałeś ironicznie ha ha ha ha!
Co do Gomesa już dawno go chciałem w ManU! Hildebrand też nie jest zły ale teraz zagrał przeciętny sezon. Weidenfeller grał świetnie, a BVB kupiła dwóch bramkarzy więc może :wink: Frey niech zawita na Emirates Stadium :wink: :wink: a Weidenfeller na Old Tafford i wszyscy będą zadowoleni.
Gomes lub Weidenfeller! Prawa obrona Miguel, Hinkel, Ibanez. Środek z Rio - Collocini, Alex, King, Milito. DM - ESSIEN :!: LM - Malouda, Downing, Quaresma. OM - może dać szansę Klebersonowi. A jak nie to Sneijder!

Wróć do „Anglia”