Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 16 lis 2012, 11:52

Doskonały argument z carling cup . Szkoda że nie odniosłeś się do tego ze Villa przez 18 meczy nie strzeliła 2 goli i maja problem z okazjami co mecz, taka dyskusja z toba bo nagle pojawia się argument z carling który niektore ekipy maja poprostu w 4 literach.Jak zwykle doskonałe odniesienie się do faktu i przeramowanie rozmowy- w tym masz absolutnego mistrza.

Wybacz ale nie w swoich odniesieniach nie obstawiałem że City będzie miała mega dołek w czasie sezonu. W meczu sezonu nie oddalismy 1 groznego strzału nie mówiąc o akcji. Fabio wypozyczony, Gibsona z Dioufem juz nie ma-rzeczywiscie mało co trafiłem :lol:

Wyniki w tym roku robi ofensywa z geniuszem RVP którego nikt nie zakładał do wakacji- bez niego bylibyśmy w czarnej d. Obrona jest fatalna a środek pola jest słaby-coś się zmieniło?

Tak niech czytelnicy osądzą jak odnosisz sie do argumentów- ja pisze o ligowych meczach Villi a ty o 1 meczu z carling gdzie graja rezerwy, naprawde dyskusja na argumenty nie ma sensu bo zawsze przekrecasz wszystko dlatego krzyz na droge.

Wróć do „Anglia”