Litości człowieku. Ja zostałem skompromitowany? To chyba w twoim wyimagowanym świecie. Pisałeś, że było miliony ofiar inkwizycji w Meksyku, kiedy tego tam było 38(sic!)słownie TRZYDZIEŚCI OSIEM osób, jak podaje choćby wikipedia na podstawie źródeł, do których łatwo można dotrzeć jak się potrafi z wiki do nich dotrzeć. Jeszcze raz wkleje screena co by każdy zobaczył nie zaglądający do tamtego tematu jak bredziszo k..... w rozmowie o inkwizycji zostales skompromitowany i masz jescze czelnosc oglaszac ze cos udowodniles
przypomne twoje slowa- powinienes sie po takiej kompromitacji lepiej o tym nie wypowiadac bo zatacza to o komizm.
jestes najmanem forum, dostajesz wpierd... i oglaszasz swoja wygrana o tej inkwizycji to naprawde bym sie zadlawil.
i naprawde miej juz litosc z ta inkwizycja bo to juz jest jakas choroba.ile raz za przeproszeniem mozna pierdolic takie glupoty....
link do tematu:http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ja#p613850
Jeszcze masz czelność teraz pisać o mojej kompromitacji, kiedy ty się skompromitowałeś niemiłosiernie. Ty nawet nie jesteś najmanem tego forum, ty po prostu jesteś zwykła pizda(inaczej tego nazwać sie nie da, bez dosadnych słów.)
Pisałem jakbyś nie zauważył o Tomie.o welbsie pisalem ze jest zajebisty poza skutecznoscia i czasami mnie przeraza. jesli ty wywnioskowales cos innego to gratuluje
http://www.pilka.pl/forum/anglia/manche ... =CleverleyJesli mowa o wychowankach to albo sa genialni jak Scholes albo akceptuja swoja pozyje jak Dzony.Oshea moglby spokojnie grac w takiej Villi czy Boltonie co kolejke ale on woli grac mniej ale byc cholernie waznym elementem ukladanki jaka jest lawka rezerowywch z dobrymi zmiennikami.Tom to kaliber gracza na MU?Czy chlopak pokazuje wiekszy talent niz Eagles czy Richardson?Mysle ze Tom poprosi o transfer do Wigan,
I takie są właśnie twoje wielkie przepowiednie wielka kuciapo tego forum. Non stop w każdym temacie bredzisz takie smenty, że potem tylko je sobie odpalać po paru miesiącach zamiast dobrej komedii.