Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 17 lis 2012, 23:36

o k..... w rozmowie o inkwizycji zostales skompromitowany i masz jescze czelnosc oglaszac ze cos udowodniles

przypomne twoje slowa- powinienes sie po takiej kompromitacji lepiej o tym nie wypowiadac bo zatacza to o komizm.

jestes najmanem forum, dostajesz wpierd... i oglaszasz swoja wygrana o tej inkwizycji to naprawde bym sie zadlawil.

i naprawde miej juz litosc z ta inkwizycja bo to juz jest jakas choroba.ile raz za przeproszeniem mozna pierdolic takie glupoty....
Litości człowieku. Ja zostałem skompromitowany? To chyba w twoim wyimagowanym świecie. Pisałeś, że było miliony ofiar inkwizycji w Meksyku, kiedy tego tam było 38(sic!)słownie TRZYDZIEŚCI OSIEM osób, jak podaje choćby wikipedia na podstawie źródeł, do których łatwo można dotrzeć jak się potrafi z wiki do nich dotrzeć. Jeszcze raz wkleje screena co by każdy zobaczył nie zaglądający do tamtego tematu jak bredzisz
Obrazek link do tematu:
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ja#p613850

Jeszcze masz czelność teraz pisać o mojej kompromitacji, kiedy ty się skompromitowałeś niemiłosiernie. Ty nawet nie jesteś najmanem tego forum, ty po prostu jesteś zwykła pizda(inaczej tego nazwać sie nie da, bez dosadnych słów.)

o welbsie pisalem ze jest zajebisty poza skutecznoscia i czasami mnie przeraza. jesli ty wywnioskowales cos innego to gratuluje
Pisałem jakbyś nie zauważył o Tomie.

Jesli mowa o wychowankach to albo sa genialni jak Scholes albo akceptuja swoja pozyje jak Dzony.Oshea moglby spokojnie grac w takiej Villi czy Boltonie co kolejke ale on woli grac mniej ale byc cholernie waznym elementem ukladanki jaka jest lawka rezerowywch z dobrymi zmiennikami.Tom to kaliber gracza na MU?Czy chlopak pokazuje wiekszy talent niz Eagles czy Richardson?Mysle ze Tom poprosi o transfer do Wigan,
http://www.pilka.pl/forum/anglia/manche ... =Cleverley

I takie są właśnie twoje wielkie przepowiednie wielka kuciapo tego forum. Non stop w każdym temacie bredzisz takie smenty, że potem tylko je sobie odpalać po paru miesiącach zamiast dobrej komedii.

Wróć do „Anglia”