sorki za offtopić ale musze odpowiedziećcloner pisze:zakoncze tak : oboje mamy racje, blad popelnil uzytkownik fieldy, ktory napisal ze teraz ktos wystepuje w 3.lidzepiwus pisze:Ja pisałem o tym grał, a ty i tak mnie twardo poprawiałeś, że nie mam racji, bo nie grał
Dlatego ten offtopic nie miał sensu, bo zauważyłem jedynie, że jest piłkarz, który miał niedawno przygodę z trzecią ligą.cloner pisze:napisz mi kto z tych zawodnikow wystepowal w 3.lidze niemieckiej
Usatysfakcjonowany? Chyba zakończyliśmy ten wątek
pozdrawiam
nie napisałem, że gra w 3 lidze tylko że Janas powoła zawodnika z 3 ligi - bo już rott weiss essen tam jest.(na GKS też już sie mówi ze spadł chociaż jeszcze sezon się nie skończył)
jednym słowem chodziło mi o to, że Janas powołuje piłkrza słabego, który ze swoją drużyną nie potrafi się utrzymać nawet w 2 lidze niemieckiej, a skoro chcemy grać na mistrzostwach świata w piłce nożnej to nie może byc tak, że gramy zawodnikami trzecioligowymi. na tym kończę - chciałem tylko wyjaśnić
A co do Szymka, w końcu będzie grał w LM i może się wypromuje do naprawdę świetnego zespołu (DUDEK przechodził do L'poolu jak miał 28 lat