Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 29 maja 2005, 10:35

Figo11 pisze:Wczoraj dowiedziałem się że Robinho został powołany do kadry...co oznacza, że niedokończy rozgrywek CL...jego przejście jest co raz blizsze :)
Naprawde wierzysz ze Robson przejdzie teraz do Realu ?? Nie da rady. Pezydent jasno powiedzial ze Robinho odejdzie najwyzej po MŚ 2006 wiec jeszcze jest czas :P
Niggaz pisze:
krzychu212 pisze:Mam nadzieje że do Realu NIE przejdzie Robinho :D . Bo to by było duże wzmocnienie dla drużyny ze stolicy Hiszpanii. Del Horno podobno do Chelsea a Ramos może do Barcy co :?: :D
Jeśli chodzi o Robinho to sprawa ta ciągnie się już od bardzo dawna i sam nie wiem co o tym myśleć. Pewnie na ostateczne decyzje poczekamy jeszcze z miecha :? Szanse na to, że młody Brazylijczyk przejdzie do Realu są jednak dość duże moim zdaniem. Drugie wyjście jest takie, że wcale nie zmieni klubu.
Po co natomiast Sergio Ramos w Barcy? Czy to nie jest przypadkiem prawy obrońca? (serio pytam bo może się myle już w tym wszystkim) Jeśli to prawy obrońca to w Barcy nie jest potrzebny. Jest całkiem niezły Belletti który napewno nie będzie grzał ławy oraz Puyol który może grać na prawej. Jeśli już szukać wzmocnienia obrony to na środek albo ewentualnie na lewą stronę no chyba, że Gio jest w stanie jeszcze grać na przyzwoitym poziomie.
Sergio Ramos to moim zdaniem stoper, srodkowy obronca a jeo klub chce za niego 30 mln wiec Duma Katalonii bedzie musiala glebiej zajze c do portfela :P

POZDRO

Wróć do „Hiszpania”