Też się dziwię, za Luisa Fabiano mogli kilka razy więcej wyciągnąć, to jest bardzo dobry napastnik. Poza tym Porto potrzebne są pieniądze, sytuacja finansowa nie jest u nich bardzo dobra.RoRo pisze:Ja kompetnie nie rozumiem postepowania panow z FC Porto ... koles ktory wg mnie jest supernapastnikiem (dobrze gra glowa co udowodnil na CA, dobry drybling, nie boi sie sytuacji sam na sam z bramkarzem a do tego jest niesamowicie szybki i zwinny) zostaje sprzedany do Sevilli za marniutkie 2 mln funtowBaqu pisze:Luis Fabiano nowym zawodnikiem Sevilli
Lusi Fabiano podpisał kontrakt z Sevillą na cztery lata. Piłkarz jest bardzo zadowolony, że będzie grał w Primera Division i że znalazł już klub przed letnimi wakacjami. Umowa została już zawarta, ale Hiszpanie muszą uzgodnić jeszcze kilka szczegółów z kontrolowaną przez Romana Abramowicza firmą - Global Soccer Investment, która posiada 75% karty zawodnika. Brazylijczyk kosztował 2 miliony funtów.![]()
![]()
![]()
PARANOJA
![]()
![]()
![]()
![]()
Luis jest wart ponad 10 mln i to nie ulega zadnej dyskusji. Faktem jest ze w Porto nie swiecil a ja wogole chyba zadnego meczu nie weidizalem jak gral ale z Quaresma, Seitaridisem, Postiga .. moglby obudowac podupadajace Porto a teraz to jzu przeszlosc ...
Mam andzieje ze bedzie cos gral w Sevilli i czekam na mcze z jego udzialem
POZDRO