Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 24 lis 2012, 19:42

Swoją drogą kogo widzicie w zimie jako potencjalne wzmocnienie o wyżej wymienionym profilu? Ja w zimowym okienku transferowym nie widzę żadnego dostępnego gracza, który spełniałby te kryteria.
Dembele? :P Szczerze mówiąc ja słabo śledzę inne ligi, więc Ci nie wymienię. Dużo się plotkuje ostatnio o Strootmanie na twiterze min. ten zipek co pisał o Dembele w sierpniu :P Jest jeszcze ten Wanyama.

Nie wiem kto, ale ktoś przyjść powinien. Oczywiście nie mówię, żeby sprowadzać byle co na siłe. Ale ktoś kto będzie lepszy od tego co mamy, bo kolejnego nie pewnego nam nie trzeba. Od tego mamy scoutów, żeby kogoś takiego znaleźli.

Warto jeszcze podkreśli dwie rzeczy odnośnie dzisiejszego spotkania. Pierwsza to kolejne gole po rożnych. Które to już w tym sezonie, dwucyfrówka chyba jest. Kiedyś narzekałem na to jak wykonujemy rzuty rożne, a teraz non stop walimy z nich gole. Fergie znalazł chyba jakąś tactic killer na rożne jak na FM :lol:

Druga to kolejny gol Evansa i kolejne jego dobre spotkanie. Chłopak z wyśmianego na każdym kroku gracza, niespotrzeżenie staje się jednym z najlepszych obrońców ligi. A na pewno w tym sezonie jest naszym najlepszym CB.

Aha i okazuje się, że absencja Valencii jest spowodowana urazem. Kto do cholery w tym klubie odpowiada za przygotowanie fizyczne, powinien natychmiast zostać wyp. dyscyplinarnie [']

Wróć do „Anglia”