Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 29 maja 2005, 13:03

radekutd pisze:
Manumef pisze:
kama_reda pisze:
Czyli druga Chelsea się szykuje :?: Ehh szkoda gadać, widać, że dla was najważniejsze są pieniądze, transfery, ale piłka nie polega na tym!! :roll:

A co powiesz o zwycięstwie mu w finale Ligi Mistrzów w 99 roku. TO BYŁ DOPIERO FART, ale naszczęscie w 2001 roku był rewanż, zwycięsto na oldtrafford 1:0 i w Monachium także zwyciestwo 2:1 :D

P.S
Dzieciaku ile ty masz lat :?: :shock:
Sorry ale co znaczy dla Was?! Jeżeli "dla Was" znaczy tylko dla radekutd to wporzo, ale tak nie zabrzmiało. Widzicie przecież, że to rozwydrzpny dzieciak, który kibicuje ManU od czasu do czasu. Najpierw w sezonioe 98/99, no i teraz jak przejął Glazer. Dla niego ważna jest kasa i transfery. A zapytać go kto jest najlepszym strzelcem MU w historii odpowiedziałby ROONEY. DLa mnie jest to śmieszne.
Wracając do tematu uważam, że liga niemiecka jest słabsza od angielskiej, ale określenie, że jest to słaba czy cieńka liga jest określeniem mało trafnym, by nie powiedzieć głupim.

Przyjście van der Vaarta nie jest złym posunięciem ze strony HSV. Budują na prawdę mocną paczkę.

Tylko, że ja nie byłem za przejęciem klubu przez Malcolma!!!!!! I tym bardziej nie jestem kibicem sezonowym, bo kibicuje im od 94 roku!!! Najlepszym strzelcem w historii ManU był Mark Hughes-119 goli (walijczyk). Obecnie trenuje chyba Blackburn.
Taaaa! A ja się urodziłem w koszulce Corintians.

Wróć do „Niemcy”