2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Sorry, nikogo specjalnie nie kojarze. Moze nawet kojarze, ale jednozdaniowe posty! Wpisy slabe merytorycznie nie powoduja u mnie erekcji.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Slabym ogniwem forum jest jego zogniskowanie na tematach nieważnych.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Nie wiem czy nie myle tego z kategoria najwiekszy pikarski znawca mlodych crackow - DrFootball. Ja tez jestem calkiem niezły, sledze wiele ciekawych lig, co jak mysle, umyka wielu uzytkownikom - Babel.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Sam siebie chcialbym poznac. Zonk. Poznalem duzo. W moim wieku chce sie poznawac tylko kobiety - mzatlanta.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek. Nie mozna porównywac gówna z czekolada. Chlopaczek jest czekolada, a gowno to gowno. Btw wielu komediantow jest na forum, ale oni o tym nie wiedza i nie bede psul im humoru i reputacji.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Krzysztof Jarzyna kiedys minalem wysokiego prawnika w Rzeszowie (wygladał jak prawnik) i myslalem ze to on. Mentor bo lubie kiedy mowi do mnie przez telefon, a ja nie rozumiem
8. Największy dziwak - Wilmore - Chyba stał sie swoim plagiatem jak przewidywal forumowy wieszcz.
9. Najlepszy mod - piwus - za fanatyzm, bycie moim tajemniczym wielbicielem z Krakowa, za administrowanie i za wybor za słodkiej popitki do wodki po ktorej rano odechciewa sie zyc. Fieldy alias opoka. Maciek 88 - http://www.youtube.com/watch?v=D-eQZL5taFg
10. Najciekawszy temat - Inter Mediolan (zbiorczy)
11. Najlepszy typer - ?
12. Najlepszy avatar - ?
13. Wydarzenie roku na forum - lekkie przekierowanie sie na prawa strone czyli good night left side
14. Kto poczynił największy postęp - Lewandowski - taki user z forum Borussia Dortmund. A tak naprawde nie kojarze.