Re: O futbolu na luzie...

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: O futbolu na luzie...

Post autor: Ebi » 30 lis 2012, 21:38

EnJoy's pisze:
Ebi pisze:Bundeslidze zawsze wypowiada się na temat BVB jakby był to ukochany przez WSZYSTKICH Polaków klub.
Permanentna kwestia, praktykują to wszyscy komentatorzy Eurosportu i nie oszukujmy się, że wyrosła masa kibiców Borussi.Przejdzie Lewandowski do Juventusu to wszyscy w Polsce będą fanami Juventusu, przejdzie co City to wszyscy będą Obywatelami, ot takie typowe dla polskich kibiców/dziennikarzy.
Mnie Borek aż tak nie wkurwia, bardziej krew mnie zalewa jak muszę słuchać Janisza.
Oj Janisza też nie mogę słuchać. Borek to jeszcze ma fajny głos i nawet potrafi się jarać meczami, a Janisz zawsze pierdoli jak potłuczony.
Kamil232 pisze:To jest pomysł. Tyle, że po pierwsze nie lubię oglądać meczów wiedząc, że nie są na żywo. Nawet jak nie znam wyniku. Sama świadomość mnie mierzi :lol: Po drugie zanim mi się by nawet ściągnął(przy moim necie[']) to bym na bank już gdzieś po 20 natrafił na wynik...
Dwa, że bardzo trudno uniknąć zobaczenia wyniku gdzieś w internecie. Nawet szukając torrenta możesz zobaczyć wpis pokroju Bayern - Borussia 01.12.2012 [1-1]
Ostatnio zmieniony 30 lis 2012, 22:14 przez Ebi, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”