Oj Janisza też nie mogę słuchać. Borek to jeszcze ma fajny głos i nawet potrafi się jarać meczami, a Janisz zawsze pierdoli jak potłuczony.EnJoy's pisze:Permanentna kwestia, praktykują to wszyscy komentatorzy Eurosportu i nie oszukujmy się, że wyrosła masa kibiców Borussi.Przejdzie Lewandowski do Juventusu to wszyscy w Polsce będą fanami Juventusu, przejdzie co City to wszyscy będą Obywatelami, ot takie typowe dla polskich kibiców/dziennikarzy.Ebi pisze:Bundeslidze zawsze wypowiada się na temat BVB jakby był to ukochany przez WSZYSTKICH Polaków klub.
Mnie Borek aż tak nie wkurwia, bardziej krew mnie zalewa jak muszę słuchać Janisza.
Dwa, że bardzo trudno uniknąć zobaczenia wyniku gdzieś w internecie. Nawet szukając torrenta możesz zobaczyć wpis pokroju Bayern - Borussia 01.12.2012 [1-1]Kamil232 pisze:To jest pomysł. Tyle, że po pierwsze nie lubię oglądać meczów wiedząc, że nie są na żywo. Nawet jak nie znam wyniku. Sama świadomość mnie mierziPo drugie zanim mi się by nawet ściągnął(przy moim necie[']) to bym na bank już gdzieś po 20 natrafił na wynik...