Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: rzeznik » 03 gru 2012, 14:52

czeher pisze:
rzeznik pisze:Kijów x2
predzej 1
rzeznik pisze:Ruch-Jagiellonia 2 i Zagłębie-Wisła 1
ja tam widzeprzelamanie ruchu :!: jaga mimo wsyztsko jest smieszna a ruch nie bedize w nieskoncoznosc dawac ciala. Zaglebie i Wisly... tych zepsolow nie dotykam

ogolnie to na lm widze tylko Olypiakos, moze zgarzeb ale odpuszcze..... celtic obowiazkowo i to chyba na tyle, chyba bvb bowiem tam zawodnicy maja cisnienie aby sie pokazac w lm, poza tym wpucharach nie zawodza i graja ponad mozliwosci

z le
copenhaga, stutgart, moze napoli i dnipro - mecze o nic ale przed wlasna publiucznoscia, a taka AIK juz zsezon skonczyla i gra mecz o nic.
Ten Kijów chyba faktycznie odpuszczę, jak tak wszyscy odradzają... W końcu ile może Zagrzeb przegrywać w tej Lidze Mistrzów.

Olympiakosu nie ruszam, już raz tak było, że Arsenal dawał dupy w lidze, wszyscy stawiali przeciwko niemu, pojechał do Gelsenkirchen i o mało co nie wygrał. Mówisz, że Celtic taki pewniak? O BVB też myślałem.

Jaga śmieszna, ale Ruch nie lepszy jak dla mnie... Faktycznie mecz trochę śliski, choć kursy ładne na Jagiellonię. A Zagłębie dla mnie pewniak, jeśli nie 1, to na pewno dnb po 1,65-1,70!

Wróć do „Bukmacherka”