Owszem.smurano pisze:Oglądał ktoś?
Nie było aż tak źle, szkoda tylko, że więcej młodziaków nie dostało szansy. Na plus z pewnością Jones, który był dzisiaj najlepszym zawodnikiem na boisku, wszędzie było go pełno, bardzo dobrze w defensywie. Wypadałoby też pochwalić Woottona który poradził doskonale, dwukrotnie ratując nas przed stratą bramki, choć raz omal nie doprowadził do straty bramki, ale dość szybko naprawił swój błąd dobrą intwerwencją, swoją drogą z tego chłopaka będą ludzie, dzisiaj z Cluj zagrał dobrze, z Chelsea w pucharze też było dość dobrze, ale tam w sumie więcej młodzieży grało, więc trudniej było się bronić ale myślę, że jeżeli nadal będzie się tak prezentował jak dotychczas to warto będzie na niego stawiać w większej ilości meczów. Buttner też zaprezentował się z pozytywnej strony, przede wszystkim walczył o piłkę w każdej sytuacji i nie odpuszczał, widać było poprawę Holendra w obronie, też moim zdaniem powinien dostawać więcej szans na grę. Sam mecz był dosyć nudny i o ile pierwsza połowa mogła się podobać, bo przeprowadzaliśmy naprawdę ładne akcje, to w drugiej niestety wszystko siadło i wróciła gra, w której konstruowanie akcji ogranicza się do rzucenia dzidy na Chicharito.
Mam nadzieję, że z Tomem wszystko dobrze, nie chciałbym aby znów trapiły go te kontuzje, bo w tym sezonie prezentuje się dobrze. O i warto wspomnieć, że Powell też zagrał dobry mecz, jedno podanie w pierwszej połowie wyglądało tak jakby to Scholes posłał, z tego chłopaka też będą ludzie. A De Gea nie miał za dużo do powiedzenia przy bramce dla Cluj, piękne trafienie Alberto, poza tym Rumuni raczej nie stwarzali dużego zagrożenia. Miałem nadzieję, że Fergie wpuści Vermijla tak aby liznął tej całej Ligi Mistrzów, ale cóż nie można mieć wszystkiego