Oby ta groźba nie uległa relizacji.Jedno forum juz doprowadziłes do upadku.Axel Hammond pisze:O ile czas mi na to pozwoli (obowiązki, obowiązki), będę zaglądał tu częściej.Pisakk pisze:Myślę, że jest w tym sporo racji... :lol: To jest powrót czy tylko krótkie przywitanie?Axel Hammond pisze:Na tym forum była tylko jedna legenda. Axel Hammond, pozdrawiam serdecznie.
Na tym pisze teraz klika osób,które juz miały dosc wiecznych prowokacji,tępoty intelektulanej,marnego poczucia humoru,wiecznego obrazania innych ,miernoty inteletulanej bijącej z twoich postów.
Tamto forum ,jak zauwazył tu juz ktos ,stało sie forum leffmeister i zanikła tam mozzliowsc noramlnej dyskusji-bo zawsze swoje tzry marne,prowokacyjno-głupio ,grosze musi wtracic leffmaister.
Mam nadzieje,ze tu moderatorzy nie bede sie bac przeciwstawic takiemu spamerowi i prowokatorowi jak leffmaister-tam sie boją i efekty są takie ,ze kazdy ma juz dosc pisania tam.
Bo internet to ma byc rozrywka a nie stresowanie sie i czytanie obleg i prowokacji na poziomie żłobka-jak to wyrabia leffmiaster.