Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 01 sie 2004, 23:47

Ja nie rozumiem takiej gadki w stylu Milan i Inter mają lepszy skład niz Juve! :? co to wogole ma byc? uslyszeliscie w telewizji nazwiska i myslicie ze tylko one odgrywają role? wiadomo ze jeden pilkarz ma gorsza forme niz drugi ale wszyscy sa zawodowcami! Juventusowi nie poszlo w sezonie 2003/2004? Smiechu warte! dla mnie 3 miejsce tez jest miejscem bardzo dobrym! a co powiecie o Interze, Lazio czy Parmie? kolejno byli z tyłu! zalezy od formy łosie! zobaczymy pod koniec sezonu kto zdobedzie mistrzostwo bo to jest tylko glupia gadka na poziomie 10-latków! Jesli ktorys z was przewiduje przyszlosc to gratuluje mu tego! Ale nikt tego nie potrafi wiec co tu duzo gadac! Ja jestem calym sercem za Juventusem ale nie mowie ze zdobedzie on Scudetto! watpie zeby moj tekst was czegos nauczył bo tego sie nie da zrobic! A co do Ciebie panie "Chłopaczek" to dał bym ci 5 lat i odsunal z wypowiadania sie tutaj bo gadasz gorsze glupoty niz mniemany 15 latek! Dziekuje i pozdrawiam wszystkich kibiców nie tylko Juve. P.S. mam nadzieje ze panu R@f@łowi to te dwa Scudetta pod rzad Milanu to byla tylko niefortunna pomylka bo jak nie to ja takze gratuluje znajomosci Serie A.

Wróć do „Wracając Do Meritum”