Ja kocham HH i czarny i Polski! ale Puma to mi sie nie spodobał tymi wymienianymi tekstami z piosenek bo tego to kazdy musi sie nauczyc! Ja bylem juz na paru koncertach i ogolnie lubie ten gatunek muzyki! aha i jeszcze jedno panie Moffik czy kazdy kto slucha HH to musi miec szerokie spodnie i bluze z kapturem?? ha ha ha chlopcze smiechowy jestes ale co tu duzo gadac! prostakow jest pelno ktorzy jada na inna muzyke bo jej nie lubia! Boshe z kim ja tu wogole gadam (niektorzy sa nowmalni zebym nie urazil tych co szczerze mowia co sluchaja a nie ze metalk jest taki i taki) a pozatym widzicie wyniki glosowania? kto przewaza?
------------------------------------------------------------------------------------------------------
o chcialem jeszcze dodac ze nie kumam wogole komercji w Polsce! za granica to jest na porzadku dziennym tylko u nas ktos sobie wymyslil "komercje" i wszyscy uwazaja ze to jest zle! poogladajce sobie teledyski niemieckich lub amerykanskich piosenkarzy obwieszonych zlotem i z furami, panienkami itp! u nas to by byla komercja tak? a pozatym kto z polskich wykonawcow poraz pierwszy polecial na Vivie niemieckiej? przyblize wam troche - Vienio, Pele, WWO - U Ciebie w Miescie! HH poprostu rosnie w sile a inni zazdroszcza!
Od tego masz Edit w prawym rogu posta, żeby nie pisać wiadomości w odstępie paru minut.//Mazurek