Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bienias » 11 gru 2012, 10:25

1 bramka, to w glownej mierze jego zasluga. wiem, ze Iniesta podawal do Leo (zadna magiczna asysta, jakby nie patrzec, to Leo w [ch**] zrobil obroncow a nie Andres podal), ale zwroccie uwage, co robi Alexis podczas tej bramki. kapitalnie zabral 2 obroncow dla Leo, tworzac 'korytarz', w ktory wbiega Argentynczyl i pizga gola nr 85. dla mnie swietna "asysta" Alexisa, nie Iniesty. pozniej kilka niegroznych strat, ale wydaje mi sie, ze wiecej odbiorow i to jakich odbiorow, pamietamy wszyscy 2 grozne kontry Barcy, po ktorych powinni zamknac ten mecz w 2 polowie i przede wszystkim jego podanie do Pedro, ktory zjebal koncertowo ta sytuacje 1/1. Alexis nie byl tak widoczny jak powiedzmy Iniesta, ale wykonal tytaniczna prace
No wszystko ladnie pieknie ale nie po to wydano 40 baniek zeby robic z gwiazdy Serie A klon Pedro. Napastnik ma strzelac gole a Alexis tego nie robi. Kolejnym faktem jest zatracona umiejetnosc dryblingu. Jak przychodzil wszyscy liczyli ze wreszcie bedzie ktos kto zrobi przewage w ataku i zacznie wygrywac pojedynki z obroncami. A tak musimy cieszyc sie ze Alexis potrafi zrobic korytarz. Pomine fakt, ze Pedro, Tello, Cuenca czy tez Villa robia to non stop ale nikt nawet na pilka.pl nie odwazyl sie o tym wspominac by nie byc "drugim Murawskim" :wink:

Jak dla mnie facet jest na wylocie i jak ktos wyda za niego 20 baniek to brac w ciemno i sie zegnac poki ma jeszcze jakas wartosc.

Wróć do „Hiszpania”