Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

red85

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: red85 » 17 gru 2012, 9:12

Do tego, że jak sędziowie nam pomagają to tutaj jest wysyp postów, a jak nam coś zabiorą to jest cicho, to zdążyłem przywyknąć. Nie ma więc za bardzo o czym gadać.

Ja o meczu - pierwsza połowa znakomita. Para Carrick-Clev wydaje się rozumieć z każdym meczem coraz to lepiej. Nie chodzi tylko o gola, skąd inąd znakomitego, ale o to jak ta dwójka współpracowała. Tom był ciągle w ruchu, aktywny, a do tego posłał kilka kapitalnych długich piłek - ta w drugiej części do Younga to maestria. Do tego ewidentnie poprawił się w defensywie, jest silniejszy i wcale nie stoi na straconej pozycji w starciach bark w bark z rywalami. Pojawiło się info, że Carrick nabawił się urazu. Nie wierzę jednak, że mamy takiego pecha i jak w końcu znaleźliśmy złoty środek to się znowu się wszystko posypie :lol:

O drugiej części nie ma co dłużej gadać. Scholes i Giggs tylko potwierdzili, że to jednak nie te lata i powinni się poważnie zastanowić czy warto kontynuować przygodę z piłką.

Poza środkiem pola, na wyróżnienie zasługują wcześniej wspomniani Smalling i Jones. Bałem się, że obaj po długich urazach będą potrzebowali więcej czasu, żeby powrócić do optymalnej dyspozycji, a tymczasem grają świetnie 8)

PS mówi się, że Carrick wypada na mecze "świąteczne" :lol: Jak nie wyleczy się Ando, to trzeba będzie Jonesem tam grać, innej możliwości nie widzę.

PS 2 RvP :lol:

Wróć do „Anglia”