Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
As3
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: As3 » 30 maja 2005, 19:15

No trzeba przyznac ze Polska z Albania cienko zagrała.Czy sie zakfalifikuja do mistrzostw ?hmm.Mysle ze na mecze eliminacyjny bedzie lepszy skład niz ten w meczu z Albania.Martwi mnie ostatnio postawa Frankowskiego bo cos sie zablokował juz nie jest tak błyskotliwy jak pół roku temu ale moze jeszcze cos w nim drgnie.Wogóle martwi ostatnio postawa zawodników z Wisły Kraków (ta porazka z Legia :( )Wyraznie na srodku pomocy brakowało Szymka.Na obronie Baka,Rzasy no i w bramce Dudka (choc Boruc zaliczył całkiem dobry mecz)Mam nadzieje ze na mecz eliminacyjny piłkarze reprezentacji bede lepiej umotywowani i nie zagraja takiej chały jak z Albania.Chociaz gdyby zagrali taka chałe a by wygrali to tez by nie było zle :wink:

A no i jeszcze jedno chyba wszyscy zauwazyli wyrazny brak naszego super strzelca Grzeska Rasiaka.Jakos tak czułem sie nie swoja nie widzac go przynajmniej na ławce rezerwowych.Grzes wracaj szybko do zdrowia bo mysle ze taki Slusarz to moze sie od ciebie jeszcze wiele nauczyc :D

Wróć do „Polska”