Legendy Forum

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Axel Hammond » 31 maja 2005, 0:03

Obserwator pisze:
Przyznam, że kompletnie nic nie zrozumiałem z powyższej wypowiedzi. Jedynym polskim forum, na którym jestem zarejestrowany, jest forum pilka.pl. Dlaczego jest mi wmawiane, że piszę gdzie indziej, w dodatku pod jakimś śmieszno-strasznym nicknamem? Zwłaszcza, że przez ostatnie miesiące byłem w mojej drugiej Ojczyźnie, Holandii. Zapewniam, że nie pisałem stamtąd, z powodu braku sił i czasu. Obecnie mam już wakacje i postaram się częściej odwiedzać moich znajomych z forum pilka.pl. Ty, Obserwatorze do nich nie należysz i należeć nie będziesz, gdyż nienawidzę być pomawiany o różne rzeczy bez podania uzasadnienia.
I tak sie akurat dziwnie składa,ze jestes urzodzony w tym samym roku,w tym samym miesiącu i w tym samym dniu co leffmaister-1 listopada 1985.(zaraz zapewne zmienisz w profilu i sie wyprzesz)
Kłamac to trzeba umieć-podałes na forum pilkinoznej date urodzenia i zadałem sobie ten (moze nad wyraz cięzki ,jak na taką osobę jak ty) trud i sprawdziłem-dokonując analizy porównawczej.
Potwierdzam, urodziłem się 1 listopada 1985 roku. Dlaczego miałbym się tego wypierać? I naprawdę mało mnie obchodzą daty urodzenia innych użytkowników, a już inne fora są mi po prostu obojętne. Być może ktoś się pode mnie podszywa, nie wiem i również mnie to nie intereusje. Proszę o powrót do dyskusji, a nie wmawianie mi niestworzonych historii, gdyż coraz bardziej męczy mnie atmosfera podejrzeń i zarzutów, zwłaszcza tak bezpodstawnych.

Wróć do „Hyde Park”