AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 31 maja 2005, 0:17

YO BEZELE SKŁAD :!: :!: WRÓCIŁEM :!: :!: WITAM SZANOWNĄ REDAKCJA I FANATYKÓW CALCIO :!: I NIE TYLKO :!: :twisted: :twisted:

DZIĘKUJE ZA MEILA I PRV. ŻYJE I PIJE WSZYSTKO DOBRZE :!: ZAZA NIE UMRZE NIGDY .... CHYBA ŻE GO ZABIJĄ :twisted:

Nie bede pisał o ostatnich meczach teraz bo mam wyjefajny dzień. Ogólem masakra. Troche przejachałem km i moje oczy są jak po najgorszej fazie w życiu ale coś wyknuje:D :!;

Ostatnie mecze Milanu :?: nie dzisiaj prosze :!: Gratulacje dla Liverpoolu i Juve !!!

O meczach jutro bo nie moge sie dołowac za bardzo dzisiaj już nie warto i tak to nic nie pomoze. Mercato działa :?: i juz kupili Vogela :?: Jak to mówi Kołton Eredivison zaplacze tuzów :?: A niech kupiją może sie sprawdzi :!: Jankulovski w Milanie :!: ale dzień Nie mówiłem :?: Już jeden jest do zakładu jeszcze dwóch. Gila też bedzie nawet podbije stawke jak trzeba :D

Co tam słychac jeszcze piscie rossonero bo mnie ostatnio tylko prasa tak konkretnie informowała. A to gó..no nie informacje. Widomośc dnia Marek rossonero doterła do mnie z pierwszej reki sam łysy dzwionił :D

**FORZA GRANDE MILAN**

Wróć do „Wracając Do Meritum”