Re: Sporty Walki

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Sporty Walki

Post autor: Etus2 » 30 gru 2012, 18:27

28 grudnia stawał przed komisja w Nevadzie o przywrocenie licencji , raczej za duzy z niego "player" by cos poszlo nie tak i zapewne juz ja ma. Co do walki Reema to w 2 lutego walczy z Big Footem.

(jesli Werdum potrafił trafiac Reemai byc lepszy to co zrobi Cain?)
trafiac trafial ale czy byl lepszy ? kladzenie sie na ziemi i zapraszanie do polgardy to jak dla mnie miernota , jezeli bylby lepszy to by po pierwsze wygral u sedziow , po drugie sam by sprowadzal Overeema do parteru ale z siła Holendra nie mozna porownac chyba nikogo wiec ciezkie bedzie to zadanie nawet dla Valazqueza :>

Co do zaskoczenia stojka Caina to radze poogladac sobie jego poprzednie walki , Cain zawsze mial swietna stojke oparta na kombinacjach i raczej nie polepszyl jej zbyt duzo ostatnio bo ona juz jest na najwyzszym poziomie , raczej czynnikiem decydujacym o tym ze wygral w taki a nie inny sposob , lejac przez 5 rund mistrza HW byla determinacja, juz jak ogladalem walke z Big Footem to widac bylo po Cainie ze jest wsciekly i chce jak najszybciej odzyskac pas.

Co do walki i gali to jestem pozytywnie zaskoczony, lubie Brazylijczyka ale Cain ma cos w sobie i bylem po jego stronie tym bardziej ze w ich poprzedniej walce Amerykanin nie byl soba bo powracal po dlugiej kontuzji i nie byl w rytmie jakim jest teraz.

Co do jego wagi to - grube kosci :D to jest odpowiedz :D

Wróć do „Inne sporty”