FMy

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: lukus » 31 maja 2005, 16:51

RoRo pisze:
jackieboy pisze:wogule tamte opcje w taktykach nie maja sensu : przecez jasne ze kazdy chce scisłego krycia i kontrataków , nieee ??

PS wiem ze OT ale do was ktos wysyla na gg informacje o jakims nowym forum ????????
Wiesz, autorzy pomysleli o roznych gustach graczy. Jezeli dasz im krycie scidle to beda oczywiscie bardziej efektynie kryc ale tez o duzo bardziej im kondycja bedzie spadac bo to ejdnak jest masa biegania a jak tak beda kryc "na oko" to sie przeceiz tak nie zmecza bo nie beda sie zawodnika trzymac jak rzep psiego ogona wiec widzisz :P

Jak dajesz kontrataki to juz raczej twoja druzyna nie bedzie myslala tylko o akcjach odensywnych bo boczni obroncy beda nastawieni na odbior i szybki wprowadzjie pilki do akcji a pomocnicy beda sie po nia czesciej cofac. Jak wylaczysz kontrataki to zawodnicy beda starali sie grac juz po swojemu i nie czekac na przeciwnika tylko sami tworzyc akcje a obroncy skrzydlowi beda nastawieni na atak i czeste wrzuty i wogole :P

POZDRO
Tyle że to nie zawsze działa. Ja na przykład gdy gram mam włączoną funkcję Tight Marking to i tak obrońcy są kilometr od zawodnikó których mieli kryć.
A propos zauważyłem gdy przeciwnik gra z kontry, że często puszcza prostopadłą piłkę do napadziora i często mój obrońca który ma skoku i główkowania około 15 mija się z piłką (właśnie w pojedynku główkowym z napadziorem który m 7 wyskoku i 10 główkowania). I tak ze 4-5 razy w ciągu meczu. To chyba jest coś nie tak.
Pozdro

Wróć do „Hyde Park”