Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Mazurek » 31 maja 2005, 17:39

a czemu chcesz uwierzyc mikusinskiemu, gdy napisze, ze nie edytowal, a nie piotrkowi??!?! przeciez to jest bez sensu. mikusinski nie moze klamac? zawsze mowi prawde? jak mikusinski napisze, ze nie edytowal to znaczy, ze nie edytowal, a jak piotrek napisze, ze edytowal to kazdy ma go w ...,. troche to dziwne, temu wierze, temu nie.
moze napisal takiego priva i moze sie do niego nie przyzna. czemu wtedy masz dawac wp?
zastanowcie sie zanim cios napiszecie, zwlaszcza modzi!
Już wam tłumacze. Jeśli ktoś edytuje posta pojawia się na dole taki oto napis: Ostatnio zmieniony przez [nick] dnia [dzien_tygodnia] [data] [godznia], w całości zmieniany [ilosc_edycji] razy.
Wiec jedyne na czym sie opieram to fakty. Faktem jest, że Mikusiński nie zmienial swojego posta, więc na razie piotrek jest na przegranej pozycji. Widzac to poprosiłem Mikusinskiego aby zweryfikował zaistniałą sytuacje. Więc w wypadku braku tekstu "Ostatnio zmieniony przez.." jestem skłonny uwierzyć właśnie Mikusińskiemu. Nastepnie napisałeś, że Mikusiński napisał ci PM... ok skoro tak się stało to nie będzie miał oporów, żeby napisać tutaj tego samego. Mikusińskiego nie było na forum dziś. Ostatnio był o 21:22 30 maja. Twoj ostatni post z tamtego dnia pochodzi z godziny 21:31. Wiec dlaczego wtedy nie pzytoczyłeś tego PM... później ci nie mógł nic wysłać bo się nie logował... I kolejny powod, żeby uwierzyć Mikusińskiemu. Jak dla mnie to wytarczy. A widać, że nie wszyscy uczą się na błędach... teraz nazywasz Mikusińskiego oszustem :roll: .

Wróć do „Wracając Do Meritum”