Formula 1

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: snake » 31 maja 2005, 18:06

Ludzie sorry, za te moje bledy w nowych zasadach. To wszystko tak sie zmienia ze ja sam nie moge sie polapac. F1 to moj ulubiony sport i nie wiem jak moglem tak sie pomylic. Poprostu przed rozpoczeciem tego sezonu bylo tyle propozycji nowych zasad ze ja poprostu przestalem sie nimi interesowac, wolalem sie skupic na nowych autkach, pilotach itp. zadady mialem "w zadku". Teraz juz przeczytalem wszystkie zasady i zgadza sie z tym co napisaliscie.
AAAAAAAAle dno widzieliscie to na ostatnim okrazeniu opona poszła co za pech swoja droga to przez ten debilny przepis FIA (no ale dzieki temu Trulli wpadł na punktowane miejsce)
dlatego w moim ostatnim poscie napisalem ze opony nie moga wytrzymac calego wyscigu, tzn. jest glupota nie pozwalac zmieniac opon w czasie jazdy :( . Takie cos nie powinno bylo sie zdarzyc. Raikkonen powinien wygrac, ale tak jak napisal Żniwiarze Umysłów-HUNTER- Trulli (moj ulubiony kierowca) dostal jeden punkt i ma juz ich 27, tyle samo co Raikkonen. :)

ps. Zostalo jeszcze 12 GP, tzn. duzo punktw do wygrania i wszystko jest mozliwe, ale kto z was wierzy jeszcze ze M. Schumacher obroni tytul? :roll:

Wróć do „Inne sporty”