Uu a jak dla mnie to był straszny film, chociaż może jak do tego coś zapalić to można nieźle się pośmiać. Efekty fakt faktem, że przyzwoite ale reszta w mojej opinii leży.kaczy pisze:Może nie jest rewelacyjny ale polecam obejrzeć na bliueray jeśli ktoś ma taką opcję, bo wrażenia niesamowite. Raczej nie polecam oglądać na kompie.
Hobbita również już oglądałem i jest całkiem niezły. Były obawy co do sztucznego przedłużania filmu i moim zdaniem przesadzone bo seans całkiem szybko zleciał. Film jest dużo bardziej sielankowy niż LotR ale po prostu książka jest taka, uważam że Peter Jackson i tak film zrobił "dojrzalszy" niż sugerowałaby książka. Efekty specjalne są na bardzo wysokim poziomie, ale.. jest ich tak dużo, że niekiedy to już trochę razi, poza tym Radagast uciekający zaprzęgiem ciągniętym przez króliki przed wargami przy akompaniamencie epickiej muzyki niczym Arwena przed upiorami wzbudzało delikatny niesmak, ale reszta całkiem całkiem.
W kinie ostatnio byłem jeszcze na Atlasie Chmur, 7 psychopatach. Ten pierwszy mi się podobał, ten drugi tak sobie.