Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow » 31 maja 2005, 18:09

Mazurek pisze: Już wam tłumacze. Jeśli ktoś edytuje posta pojawia się na dole taki oto napis: Ostatnio zmieniony przez [nick] dnia [dzien_tygodnia] [data] [godznia], w całości zmieniany [ilosc_edycji] razy.
Mój post został napisany w odstępie 7-10min, więc jeśli mikusinski nie wychodził z tematu mógł zedytować posta tak aby nikt tego nie zauważył.
.
Mazurek pisze: Nastepnie napisałeś, że Mikusiński napisał ci PM... ok skoro tak się stało to nie będzie miał oporów, żeby napisać tutaj tego samego. .... Ostatnio był o 21:22 30 maja. Twoj ostatni post z tamtego dnia pochodzi z godziny 21:31. Wiec dlaczego wtedy nie pzytoczyłeś tego PM... później ci nie mógł nic wysłać bo się nie logował...
Proste, mikusinski poprosił mnie aby nikomu o tym nie mówił, cały czas myślałem ,że sam się przyzna.. nie przyznał sie. Nie mogłem wytrzymać tego ,iż jestem niesłusznie szykanowany i zacytowałem wypowiedz mikiego

Mazurek pisze: ... teraz nazywasz Mikusińskiego oszustem :roll: .
Tak i uczynie to jeszcze raz. POkaz się oszuście :!: :!:
mikusinski pisze:Wreszcie wchodzi WIELKI OSKARŻONY MIKUSINSKI!!!!

Powiem tyle. Piotrek przekrtęcił mój post, dzisiaj mnie nie było na forum, na kompa wszedłem dopiero o 17.30. Piotrek bezczelnie przekręcił mój post i za to slusznie dostał WP.
Kłamca. Naprawde przykro mi ,że pasdłem ofiarą tego oszuta :?
Choć trzeba mu przynać ,że sprytnie obmyślił cała intryge :o
[/quote]
Ostatnio zmieniony 31 maja 2005, 18:15 przez Berele Lewartow, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”