Ej wicie co, może już nie każdy na mnie????Myślicie, że ja jestem psychol i piszę, że "piszę nienormalne posty"????Ja jestem normalny.zawdi pisze:jaki kolejny powod?? to ze przytoczyl wiadomosc na priv pozniej niz ja dostal to dowod, ze jej nie dostal?!?!?!Mazurek pisze:Mikusińskiego nie było na forum dziś. Ostatnio był o 21:22 30 maja. Twoj ostatni post z tamtego dnia pochodzi z godziny 21:31. Wiec dlaczego wtedy nie pzytoczyłeś tego PM... później ci nie mógł nic wysłać bo się nie logował... I kolejny powod, żeby uwierzyć Mikusińskiemu. Jak dla mnie to wytarczy. A widać, że nie wszyscy uczą się na błędach... teraz nazywasz Mikusińskiego oszustem.
mogl ja dostac wczesniej, przeczytac za 2 godziny, albo i dluzej, a zamiescic jeszcze pozniej. to o niczym nie swiadczy.
teks o edycji sie pojawia, ale tylko wtedy, gdy jakis post juz zostal napisany pozniej. jezeli nie tekst sie nie pojawia. piotrek zaczal pisac swojego [posta zaraz po tym jak napisal go mikusinski. mikusinski zdazyl wyedytowac posta zanim ktokolwiek napisal cos po nim. i final. nie mozecie dowiesc, ze nie jest to prawda.
poza tym zauwazylem, ze jak moderator edytuje posta, swojego lub kogokolwiek, to tekst sie nie pojawia. innymi slowy poroniona sytuacja. jeszcze do tego sie nie podpisujecie. bezczelnosc